Melisaasilem Progestan kullanıyorum yatmadan önce 1 tane doktor Bugün Prilam Dr diye bulantı ilacı verdi ikisini kullanan var Ku sıkıntı oldu mu kullanırken sormayı unuttum ona göre içeceğim
OzgumG Ben ikisinide kullanıyorum progestanı vajinal olarak kullanıyorum ama sanmıyorum bişey olucağını etkileşimli ilaçlar değil onlar ama ağızdan alındığında uyku hali çok yapıyomuş burda kullanan arkadaşlar vardı en rahatı vajinal😊
Melisaasilem OzgumG vajinal değil oral alıyorum progestanı aralarına 1 saat koyarak içmeyi düşünüyorum 2 tane al dedi Prilam dan progestan dan 1 tane alıyorum
OzgumG Melisaasilem evet prilam gece 2tane alınıyo bence ilk progeatanını iç o zaman uykuya dalmadan hemen öncede prilamı iç 👍🏻
Melisaasilem OzgumG prilam içtim şimdi progestan baş dönmesi yapıyor diye 10 dk daha bekleyip progestan içeceğim zaten sadece çok bulantım olduğunda içerim bunu Bugün bi içtim bakalım yarın ne kadar fayda olucak olmazsa içmem zaten ilaç hiç sevmiyorum 🤭
OzgumG Melisaasilem kesinlikle o kdar faydası oluyo ki anlatmam onun sayesinde yemek yemeye başlamıştım 6.haftamdan beri kullanıyorum hala devam😊 zaten gebeler için olduğu için gönül rahatlığıyla devam ediyorum kendimde hemşireyim zaten 😊
Melisaasilem OzgumG çok sevindim şimdi içim rahatladı ama ilaçlara karşı hep bi ön yargım var ağrı kesici bile kullanmam ben ilk içtiğimde üniversite son sınıftım oda sınav var diye içtim hiç sevmiyorum ilaç kullanmayı
OzgumG Melisaasilem bende öyle ama bazen gerçekten hayat kurtarıcı oluyo ben kafamı kaldıramıyodum o derece kötüydüm sağolsun biraz toparladı ha tamamen bulantılarım geçmedi devam ediyo ama eskisi gibi değilim asla hala devam ediyorum prilama😊
Meltemli Bana da doktor ikisinide verdi ama prilam bende kalp çarpıntısı baş dönmesi yaptı bı kere icebildim sadece
Melisaasilem OzgumG bakalım yarın çok iyi etki ederse gerekli günlerde kullanırım yoksa idare ediyorum çünkü bulantılarla yemek yapmadığım sürece