Mybabyizmir Kizlar selam. Gebelikte şeker yüklemesi ile ilgili kafamda sorular var. Sanırım daha önceden düşük yapanlara şeker yüklemesi yapılıyormuş. Sağlıklı ve normal gebelik geçiren birine sizce şeker yuklemesi yapılır mı ? Konu hakkında hiçbir fikrim yok 🙄
Meriwa Mybabyizmir google da var ve doktorunuza sorun dediklerinizin alakası yok düşük geçmişi olunması gerekmiyor daha iyi araştırın
Duduars Mybabyizmir canim benim doktorum gerek gormedi yemekten 1 saat sonra normal şekerini arada bi ölç dedi sadece
Semipermeable Mybabyizmir ben yaptirmadim,gebelik boyunca da hic rafine seker tuketmedim. Aclik ve son 3 aylik sekerim normal cikmisti. Ailemde de seker hastaligi gecmisi yoktu. Gerisi benim insiyatifimdeydi. Doktorunla iyi gorus
SenaSrts Ben bugun sordum doktoruma gecmisten hipoglisemi hastaligim var ve sekerim hep düşük çıkıyor. Dedim düşük olmasi gebelikte iyi degilmi yaptiriyimmi? Yaptirmalisin dedi direk. Bakalim 27.haftada yaptiricam
Serife00 Ben şuan tam 27 haftalığım yaptırmadım doktorum hiç bahsetmedi bile şeker yüklemesinden bir sonra ki kontrol 30. Hafta da o zamana da zamanı geçiyor zaten yani ben yaptırmadım yaptırmıyorum
Mybabyizmir Serife00 anladım ben yaptırmayı düşünmüyorum. İleride annede hastalık cikabiliyormus şeker yüklemesinden dolayı iyi değil dediler bilmiyorum. Daha 7 haftaligim bakalım iyice araştırmam gerekecek.