Cansel2524 Merhaba sevgili anneler ve anne adayları 26+1 deyiz ama enfeksiyon ve akıntımız çok fazla sizde nasıl durumlar??
Duduars Cansel2524 benimde yeşil sarı kokusuz akıntım var doktorum fitil yazdi cnm oyle bi enfeksoyon varsa doktoruna mutlaka belirt
Hashasim2020 Benim de enfeksiyonum var mantar. Su gibi akıntım oluyor. Bazen sarı oluyor. 4 fitil kullandım geçmedi devam ediyor 🤷🏼♀️26. Haftadayım ben de
Cansel2524 Hashasim2020 Aynı haftadayız🤗 Fitil de ilaçta kullandım gecmedi idrar kültürü aldılar mikrop olduğunu söylediler bol bol su içmem lazımmış
Cemos_habes Bende 18.3 deyim baya akıntım oluyor hafif ağrı oluyor vajinamda fitil kullanmaya korkuyorm hemde konrtilume 2 hafta var
Cansel2524 Cemos_habes Fitil kullandım 7 haftalık hamileyken korkma canım hatta fitil biraz daha rahatlattı ama hala devam ediyor akıntım. İhmal etme sakın gidince doktoruna söyle mutlaka
Nare20 Bende de aynı durum var cnm krem ve fitil kullandım fitil bitti kremi halen kullanıyorum ama daha geçmedi bklm 27 haftadayım bende🧿🤰👣☺️