Kayrakuzu Nişanım geldi doktor 1 buçuk santim açıklığın var dedi acaba ne zaman gelir? böyle olup 40 ı bekleyen oldumu?
Yildizim Kayrakuzu İlk doğumumda nişanım geldikten ertesi günü doğum yaptım. Şimdi ikinci doğum bugün nişanım geldi ama sancı falan yok 2 cm açıklığım var bekliyorum
smyyezeyrek47 Kayrakuzu Kayrakuzu suyun gelmedimi yarin sabaha kadar sancilar baslar dogurursun benim suyum gelmisti ilk sonra nisan su gelmediyse belki normal bi kanamadir
elifsrbs Kayrakuzu bende nişan geldikten yaklaşık bir hafta kadar sonra suyum gelerek Doğuma girmiştim 😌
Sedaslan Kayrakuzu 36 haftalıkken nisanım geldi. 1 cm açıklık vardı. 2 hafta sonra 38de açıklık 3 cm oldu ve suyum gelerek doğum yaptım. Kişiden kişiye değişiyor kimisi haftalar bekliyor kimisi gün kimisi saat.
Kayrakuzu smyyezeyrek47 Pembe kan ve şeffaf akıntı geldi doktor muayene etti nişanın gelmiş dedi. Nişan geldikten 1 hafta sonrada olabiliyormuş doğum o yüzden sormak istedim
Kayrakuzu Pembemsi kan geldi bide şeffaf akıntı geldi doktor nişan olduğunu söyledi suyum gelmedi daha. Nişan geldikten 1 hafta sonrada olabiliyomuşya doğum o yüzden sormak istedim
smyyezeyrek47 Kayrakuzu oo kadar ustunden zaman gecebilcegini bilmiyordum genelde nisani gelenin sancisi basliyor ya oyuzden allah yardimcin olsun ins bebegini hayirlisiyla kucagina alirskn🥰