deletedmom213 Kızlar Şimdi hastaneden çıktım. 6+3 üm. Kalp atısı dinlemeye diye gittik. Kalp atışı duyamadık. Dr kesenin beklediği kadar büyümediğini gelişmediğini söyledi. %20 ihtimal gebeliği sonlandırabiliriz dedi. 30 na tekrar çağırdı. Ozaman değerlendireceğini söyledi. Vs vs vs Çok moralim bozuldu. Böyle olupta sonra güzel haber alan var mı ?
bebekkaradag deletedmom213 Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun fakat 6 hafta kalp atışı için çok erken olabilir🙏🏼 Biz 7+4’te duyabildik mesela. Eğer geç döllenme ise daha geçte duyabilirsiniz. Bu durumlarda tek doktorla kalıp canınızı hemem sıkmayın. Bir doktora daha gitmenizi öneririm
asya_zehra deletedmom213 bana da doktor oyle dedi hatta hemen alacaktı ama ben istemedim biraz bekletip başka doktora gittim 8+5 duydum kalp atışını gec dollenmeymis 😊 biraz bekle ve başka doktora git bence bu arada da folik asit almayı ihmal etme
Elif4334 deletedmom213 10. Haftaya kadar bekemenizi tavsiye ederim çünkü o zaman bile duyan var kalp atışını içinizi ferah tutun sağlıklı gebelikse bi sıkıntı çıkmaz
Denizmavisii deletedmom213 Bizde 6+4 te gittik bebeği göremedik bugün 7+2 gittik ve çok şükür kalp atımını duyduk bencede boşuna telaş yapmayın banada boş kese olabilir dendi ama hepsi kötü senaryo çıktı iyi düşünün kese boyu ne kadar buarada?
DilekAlkanat 6haftalik bebekten ne bekliyormus gelisim geriligi mi gormus yani doktorunuz 6haftalik fetustan belki gec dollenmedir hic canini sıkma sakin ol guzel dusun kendi topla ve baska bir kadin dogumcuya daha git...
deletedmom213 Ya ne bilim %20 sonlandırabiliriz dedi. 8 haftaya kadar takipte kalcaz dedi. Aniden kanama olursa gel dedi. Hamilelik belirtisi kusma falan yok bende, belirtinde yok dedi. Ne bilim kızlar ağlıcam kocam yanımda şuan utandığımdan ağlayamıorm
Denizmavisii deletedmom213 buarada bendede bulantı vs hiçbir belirti yok doktorum çok şanslısın her bünye aynı değil dedi sizinde öyledir hiç panik yapma canım
Selhan deletedmom213 8.haftada duymuştum bende moral bozmayın hiç bu doktorlar boşa dayak yemiyolar zaten😶insanları çileden çıkarıyorlar belirtinde yok nedemekmis ben 31.haftama girdim buzamana kadar ne bulantı ne kusma hicbir belirti yaşamadım sadece ik 3ay uykuya meyil çok fazlaydı illa bulantı kusma olcak diye bişey yok sen başka doktora git canm😉
Kbrslbs deletedmom213 canım zaten ilk haftalar kusma vs. Olmak zorunda değil herkeste bendede yoktu mesela sonradan oldu.sıkma canını bir süre sonra başka bir doktora daha git. Geç döllenmeden dolayı kalp atışı hemen duyulamayabilir
Zeytininpeyniri deletedmom213 o haftalarda çoğunda belirti olmuyor ztn sonradan başlıyor mesela benim belirtilerim 12. Haftada başladı sıkma canını moralini yüksek tut
asya_zehra deletedmom213 seni uzduysem kusura bakma sadece başıma geleni anlattım 😞biraz bekle hemen zehir etme kendine diye gec dollenme olmuş olabilir başka bi doktora görün insallah saglikli bir gebelik olur içini biraz rahatlat
deletedmom213 Denizmavisii evet aynını dedi boş kese olabilir de dedi. Moralimi bozmayım ozaman Ama ağladm ağlıcaö öyle zor tutuyorm kendimi
Denizmavisii deletedmom213 ama bu kötü ihtimaller ve üzülmem için henüz çok erken 1hafta sonra gittiğinde eminim duycaksın bebişin kalbini Allahın izniyle 🙏🙏
Rabiauza Kbrslbs haklısınız ben 4 aylık hamileyim daha kusma filan yaşamadım o insanın bünyesine göre değişiklik gstriyor
Huris deletedmom213 canım hiç sıkma canını benim de ilk gittiğimde doktorum abuk sabuk biseyler söyledi ve ben başka bi doktora gittim şuan 16.haftamdayim normal belirtilerinin olmaması benim 8.haftadan sonra olmuştu bence bebegimize kendinide üzme hayırlısı hakkinda
shdemir deletedmom213 Banada aynısı dendi hatta kürtaj olmam gerektigi kesenin bozuk oldugu ve asla icinde bebek büyümeyecegi. Sonra ben farklı bi doktora gittim. Kesede sekil bozuklugu var ama düzelme ihtimalide var dedi 15 gün sonra tekrar kontrole gittim. Şuan 36.haftama girdim😊 Yani Allah izin verdikten sonra oluyo canım. Farklı bi doktora git daha haftanda cok erken
Zeytininpeyniri deletedmom213 çok erken kalp atışı için ben kese görmeye 6. Haftada gittim iki haftasonrada kalp atışı için yani 8. Haftamda anca duyduk başka doktora da görün bence folik asiti de ihmal etme