Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah..
Uzun olursa affola ama çok severek paylaşmak istiyorum anneler..
Öncelikle başta belirteyim bir gece akşamı sancıyla hastaneye gittim sabahına yatısim verildi ve 1 gün orda kaldım ertesi sabahına çıkışım verildi taburcu oldum doktorum 38 haftadasın bebeğin küçük seni 39 haftada dogurtucam dedi bende tamam dedim güldüm heyecanla ve benim doğumum sezaryen kızım dönmediği için.. Randevu aldim 39+2 de randevuya gittim yatısımı yaptılar dogumhanede yer olmadığından müşade odasında kaldım akşama kadar sonra doğumhaneye aldilar beni gece orda kaldim sabahina ameliyathaneye alicaklarini eşinle görüş esyalarini teslim et dediler hasta bakici beni götürdü eşimle vedalaştik beni götürürlerken acil makat geldi dediler beni tekrar odaya getirdiler biraz bekledim sonra tekrar ameliyathaneye götürdüler beni heyecanla kızımla kavusucagim anı bekliyorum ameliyathaneye geldim doktorlar ebelerle konuşuyorum anestezi doktoru narkoz verdi belden aşağısını uyuşturdu sonra başlıyoruz dediler ben sadece dua ediyorum sureler okuyorum sonra kızım doğdu o ağlarken bende ağlaďım işte o zaman dedim ben anne oldum kızımın muayeneleri için götürdüler beni dikmeye başladılar 40dkka falan sürmüştü sonra kızımla odamızda tekrar kavuştuk.. (Demem o ki sezaryenden çok korkardım ciddî anlamda ama aslında anlattıkları gibi değilmiş ben dogumhanede giderkende oynamayarak gittim çıkarken de gercekden korkulucak hic bir sey yok ben normal doğum çok istiyodum ama Rabbim bana böyle nasip etmiş cok şükür ki hiç bir sekilde korkulucak birsey yokmuş) belki benim gibi olan vardir onlara motive olur.. Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin insallah💜
-