Caglanuroney Ehnr 159 kaldı gerçekten çabuk geciyo 240 olduğu günleri hatırlıyorum nasıl geçer diyodum ama geçiyormuş çok şükür 🥰🥰 son 2 ay 99a düşmeye 😂
Minikbirkalp 99 dan sonrası çabuk geçiyor bende post açmıştım şuan 35 günümüz var ne ara sona geldik anlamadım bile sağlıkla hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin rabbim insallah 🤲☺️
Ehnr Minikbirkalp ay inşallah canım benim ya 🙏 çok sabırsızlanıyor insan yaklaştıkca heyecan basiyor vallahi
Minikbirkalp Ehnr evet yaklaşınca öyle oluyor hele bide alışveriş kıyafetlerini falan yıkayıp ütülemeye başlayınca daha da bi heyecan oluyor insan da şuan bendeki heyecan tavan 🥰🥰😍
SenaSrts Ehnr bende 103 😍 99 için sabirsizlaniyorum resmen çift rakamlara düşünce sanki bian once zaman gecip dogurucakmisim gibi hissediyorum 🤣🤣🤣
Dilara9 Ayyy daha gecen bende 99 düstüm diye sevinmistim simdi ise 30 günüm kalmis 🙈 99 dan sonra cok hizli geciyor kuzum 🥰
Ehnr Dilara9 çok heyecanlıyım ya 🤰🏻 sağ salim su süreci bitirsem 🙏🙏 Allah hepimize nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli