DidemYldrm Kızlar Benim hamile çizgim çıkmadı 25yı dolduruyorum bu gece sizin ne zaman çıkmaya başladı
shdemir DidemYldrm 36.haftama girdim 1 aydır belli oluyo daha canım. Oda cok koyu degil acık kahve rengi gibi. Arkadasımınki benim haftamda cok koyu kahveydi siyaha dönük. Galiba herkeste daha farklı oluyo😏
Nigarmeylin DidemYldrm bende sevinmistim Alllaaaahhh cikmadi diyee hava falan atiyordum catlak falan hiicc birsey yoook.aama 35e girdim gobegimin ustunde ama altinda degill hafif cizzgi gorundu )
bebekkaradag DidemYldrm Bizde 20 haftalığız, çok hafif belirmeye başladı. Ama kişiden kişiye farkediyor diye duymuştum
DidemYldrm shdemir bende hiç yok canım galiba herkes de değişiyor 15 haftalık arkadaşım onunki biraz var belli oluyor
BarBeyzazer Hamileliklerin %70 inde oluyor o çizgi herkeste olmuyor zamanlarıda farklı farklıdır açık tenli kadınlarda görülme oranı daha yüksek ama çizgi çıkıp çıkamaması herhangi bir şey ifade etmiyor canım
deletedmom99 Ben ilk hamile kaldgm gunden ckmya basldi suan 16+5 cok net belli oluyo 😀 benmki niye bukadar erken ckms🤔
matruskaa DidemYldrm hamileliğimin başından beri var 35.haftadayım baya koyulaştı ama benimkide yamuk baya baya 🙂 çizginin bi önemi yok bence ten rengiyle ya da cilt tipiyle alakalıdır
BarBeyzazer DidemYldrm olabilir kuzum değişiyor kişiden kişiye işte bende burda okumuştum ilk baya merak ettim araştırdım sonra çevremdekilerede sordum acaba neden çıkıyor kimlerde oluyor falan filan 😂
Nurem DidemYldrm 40. Günde bazen çizgi oluyormuş canım. Kan testi yaptırdın mı ? İdrar o kadar da önemli değil
DidemYldrm Nurem sürekli zaten idrar testi yapıyor doktorun enfeksiyon var mı yok mu diye çok şükür bir şey çıkmadı bir kere oldum fitil kullandım geçti hemen