Gokalpozge1 Hanımlar merhaba Bu mide yanması bitirdi beni kaç gündür ne yapmam gerekiyor ilaç da almak istemiyorum Ağrı kesici bile içmem kolay kolay sadece folik asit evde neler yiyebilirim, içebilirim ? Yardımcı olur musunuz 🙏🤭
ecembugra53 Gokalpozge1 süt iç canım leblebi ekşi seyler ye ekşi elma ekşi erik yoğurt ben bunları yapıyorum
Miraysl Gokalpozge1 bende süt içtiğimde yarım saat idare ediyordu snr bir iki kaşık yoğurt denedim anında kesti artık hep yoğurtla yanma duruyor tavsiye ederim
Fatovebebegi Gokalpozge1 ben 27 haftalık hamileyim uç güne kadar sut çok iyi geliyordu ama gece başlayınca kalkıp tekrar içiyordum soguk sut uç gündür o kadar arttı ki sırtıma vurdu resmen uç gündür uyku yok sut fayda etmiyor bugün şurup aldım gaviskon şurup şıp diye kesti aksama kadar rahattım valal gündüz bile var yanmam agrim
Gokalpozge1 Miraysl yaa yoğurdu da çok seviyorum aslında deniyim vallahi 2 gündür ölüyorum böyle bir şey olamaz ama bebişin canı sağ olsun 🤭❤️
ecembugra53 Gokalpozge1 geçer canım yediklerine de dikkat et canım benşm 😊 asitli seyler içme kızartma yeme onlar da yapıyor
Gokalpozge1 Fatovebebegi Zor vallahi geçmiş olsun şurubu doktor kontrolünde mi alsam yoksa yarın hemen eczaneye mi gitsem
S-r-p Ağrı kesici daha beter eder bence gavisgon aldığım an kesiliyor valla ne yapsam hiç çare olmadı
Gokalpozge1 S-r-p ya çok teşekkür ederim canım benim hafta başı doktora gittiğimde yazdırırım artık ❤️
Mhtpctn Gokalpozge1 salatalık da ıyı gelıyo ama doktorlar gavıskon surup verıyolarmıs zRarı yokmus dıye duydum bende yazdırıcsm bıdakı kontrolmde
Fatovebebegi Gokalpozge1 benim kontrolüme daha var o yüzden sağlık ocağına gittim zaten kızımda da kullandım gaviskon kana karışmıyor hamilelikte en iyi onu öneriyor doktorlar eğer kontrolünüze daha varsa ben gibi gitmeyin sağlık ocağından yazdırın orda da bilgilerimiz var ya orda da kontrol altındayız onlar yazar
S-r-p Gokalpozge1 onu devlet karşılıyor mu bilmiyorum canım ben direkt almıştım bence hiiç sıkıntı çekme yarın al çok pahalı değil sıkıntı çekme yandığı an bi kaşık iç mis anında kesiyor