Burcurhan 30 haftalık gebeliyim 5 dakikalık bi baş dönmesi yaşıyorum sebebi ne olabilir aranızda yaşayan var mı ?😢
Esrelf Burcurhan canım benimde bir gün boyunca 7-8 saat sürmüştü. Tansiyona bağlıymış açta kalmamıştım oysa. Geçmezse doktoruna git.
mervec Tansiyonun düşmüş olabilir mi canım takip ediyor musun sık sık bir şeyler atıştır tamam mi ac kalma
Burcurhan mervec şimdi tansiyonumu baktırdım normal çıktı artık son zamanlarda ve bebeğin büyümesi sebebiyle olması normal dedi
Burcurhan Esrelf kısa kısa oluyor şimdi tansiyonuma baktırdım normal çıktı ani hareketlerde olması normal sesi hemşire
Tgbrl Bende 32 haftaşığım bende de oluyor daha önce aynı durumu 24. Haftaöda yaşamıştım kan değerlerim düşmüş meğerse serum falan takmışlardı hep sınırdaydı zaten 😔 ama tansiyonda olabilir canım dikkat et
Burcurhan Tgbrl geçmiş olsun canım sanada 3 4 gündür kısa kısa yoklayıp gidiyor tansiyonda normal çıktı anlayamadım ne oluyor böyle
Akile Burcurhan 30 haftadan sonra çok sık halsizlik oluyo yani bebek büyüdü artik eskisi kadar rahat değiliz malesef bende de oluyo tansiyonda normal ama bebekten sanirim
Burcurhan Akile internetten baktığımda bebek büyüdükçe anne Rahmi büyüdükçe kan basıncı çok iyi sağlanamıyormuş bundan kaynaklanır diyordu canım allah yardımcımız olsun