Gulcan_89 Şimdiden göğüs ucu kremi sürmeye başlıyım mı? Süt gelmesi için, ağrım olmaması için ne yapmalıyım ? Bunlardan hariç başka nelere dikkat etmeliyim ? Tecrübeli annelerin tavsiyelerini bekliyorum 🤗
Belmaaa Gulcan_89 canım tabi ki kremi sabah akşam sür zeytinyağı filan da sür. Yanına sade kahve al kahve bitter çikolata bol su iç. İlk kalkışta asla korkma kalk yürü saat başı yürü komposto iç.
Janjan17 Gulcan_89 oncelikle insallah sagsalim kavusursun bebisine ❤️ Ben sezaryan olali 26 gun oldu ilk heyecandi ama ckinca bu kadar kolaymiymis dedim😀 sadece sonrasi aci verdi biraz oda dayanilmicak gibi degil😬 krem surmeye 8 aylikken baslamistim ki yinede yara oldu silikon ucla emzirdim yara gecene kadar bence baslamalisin. Ben epudural spinal kombo oldum bas agrim olmadi ama yinede sen bol bitter and sade kahve ve boll su ic.
Merveee07 Gulcan_89 canım bende sezeryan alacağım doğum yapar yapmaz kuru soğanı ikiye bölüp göğüs ucuna kapatiyorsun hiç sonrasında yara olmuyor annemler kardeşlerimde kuzenlerim de hep yaptı ben inanmıyordum ama doğal antibiyotik olduğu için gerçekten yararlı olduğunu duydum bir kez yaptılar hiç birinin göğüs ucu bir kez dahi yara olmadi bende öyle yapicam☺️
Gulcan_89 Janjan17 krem için ben geçmi kaldım ki 🙄sezeryandan biraz korkuyorum bende açıkçası. İnşallah panik yapmam genel anesteziye dönmezler 😊
Seter elkakimmon anesteziyi kolay atmak için ancak çikolata daha doğrusu kafein bebekte gaz yapar buna da dikkat edilmeli
Merveee07 Gulcan_89 bende gülüyordu hepsi denedginde hepside iyiki yapmışız hiç yara olmadi dediler ve bende öyle karar verdim oda biraz o an soğan kokuyor yalnız o hoşuma gitmiyor birt tek😂