EsmaAsena Kızlaaaar selamın aleyküm. Bildiğiniz önerebileceğiniz ve güvendiğiniz hastanelerin doğum ücretlerini paylaşır mısınız. Herkes kendi ilindeki hastaneleri paylaşırsa bizde tavsiye edinmiş oluruz. Ben Kocaeli’nde yaşıyorum.
EsmaAsena rose90 valla İstanbul İzmit de öyle inan 18 bin lira dedi acıbadem dudağım uçukladı büyük illerde daha pahalı oluyormuş
Aloneanqel Sude_uzum01 hangi doktor. Normal Doğum mu sezeryan mı ve Seyhan Yüreğir Karaisalı Ceyhan vs. nereye bağlı?
EsmaAsena Mom9272 yatışını refakatçiyi ve tahlilleri karşılıyor mu. Doğum paketi miydi yani seninki canım
Melek-kaim-15 EsmaAsena 😱😱 çocuğu senin yerine onlar mı 9 ay taşıyıp hazır dogurup verecek bu nasıl bir fiyatlandırma 😱😱
Mom9272 EsmaAsena evet kuzum bebeğin ve benim kontrollerimde içinde oluyor cocuk doktoru tahliller vs hepsi içinde
minikmucizemmm-123 Sude_uzum01 peki fotoğraf çekimi falan var mı hastane de bilgin var mı bende Doğuma Adana’ya gidecem hastane arayışındayım canım ondan soruyorum kusura bakma ☺️ Birde hangi doktora gidiyorsun memnun Musun çok soru sordum 🙏☺️
EsmaAsena Mom9272 çok iyi o zaman konak hastanesi hijyenik de bir yer peki hangi doktoru öneriyosun canım çok soru sordum ama
Sude_uzum01 minikmucizemmm-123 valla canım fotoğraf çekimini İnan bilmiyorum ama doktorumdan aşırı memnunum cok pozitif ve cok iyi bir doktor güvenilir ve ilgili bir doktor Özel Algomed Hastanesi ÖZGÜR KAYASELÇUK doktorumun adı 😊