Mericemrefunda Arkadaşlar gebelik şekeri çıktı bende , bu durumu yaşayan oldumu şeker yüklemesi testi yaptırdınızmı bilgi paylaşırmısınız. Teşekkürler
RabiaMG Mericemrefunda yaptirdim sekerim cikti diyet yapiyoru.😊 yuruyusde iyi geliyormus ama bana yasak suan yapamiyorum.
Tosbikim Bende de vardı gebelik şekeri diyetle doğuma kadar dikkat ettim. Şükür hi sıkıntı olmadı doğumdan sonra da geçti
Bahriye06 Tosbikim listeye tam Uydumuz mu bendede çıktı şeker diyet listesi verdiler az önce hiç kaçamak yaptınızmı🙈 bebek kaç kilo doğdu
Tosbikim Bahriye06 bir buçuk ay uydum listeye doğuma kadar da aynısını yapmadım ama yasak şeyleri yemedim çok nadir xsnim çok isterse tadımlık yedim çünkü yiyince yükseliyordu 120 lerde seyrett hep şekerim doğuma kadar aclikta önceleri 90 lardaydi son aylarda 110 çıkıyordu
RabiaMG Tosbikim dogum sonrasi hemen gecti mi sekeriniz. Hastanede kontrol ediyorlar mi hem bebegi hem bizi mesela.
Tosbikim RabiaMG takip ettiler bebeği hastaneden çıkana kadar. Bana da bakmışlardi ama ben eve gelince de bı kaç gün denedim yedikten sonra yükselmedi. Devlet hastanesi nasıl bilmem ben tüm kontrollerini devlette yaptırdım doğumum özelde oldu.
BusraDevlet83 Mericemrefunda Ben yaşadım. Diyet yaptım. Hatta şeker ölçüm cihazı aldım ve onunla ölçe ölçe ilerledim. Hamur işi, tatlı vs uzak durun. Bol su için ve yürüyüş.