Yagmurella Sulemsi10 süt bi süre iyi geliyo gene oluyo yediğin içtiğine dikkat et asitli acı seylere elma falanda biraz iyi geliyo sarı leblebi ama tabi hepsi bi sürecik☹️
Manyakcadl Sulemsi10 gaviscon pembe surupla basla cnm sonra o az gelirse rennie tablet atarsin ben oyle yapıyorum 🥴 havuc suyu, leblebi, ilik sut, armut dediler ama ben de pek yaramadi belki sizde yarar bi deneyn olmazsa
1zeynepelif Sulemsi10 badem yiyemiyorum ben bi kaç tane. Bi süreliğine de olsa azaltıyor dene istersen
Deletedmom414 Sulemsi10 dene bakalım iyi geliyor genelde ama bende com çekmiştim yada doktorundan bir mide koruyucu da isteyebilirsin canım mide yanmasi berbat bir sey cunku he birde g3ve yatarken kafan yuksrkte 2 yastikla yat canim
Sulemsi10 Deletedmom414 tesekkur ederim deneyeceğim canım evet gerçekten berbatmış ilk defa bu kadar hissettim yemek zor yedim inşallah ise yarar 🙏🙏
Deletedmom414 Sulemsi10 evet zor gerçekten allah kolaylık versin vallahi 🙏🏻😳 dediklerinde geçirmezse doktorundan kesinlikle mide koruyucu işte canım yoksa dayanilmiyor bazen
Sulemsi10 Manyakcadl Manyakcadl deneyeceğim dediklerinizi teşekkür ederim yiyebildigim şeyler Allahtan 😊
Ezgi-ceren Sulemsi10 gaviscon ya da rennie şurup. Anında kesiyor. Hamilelikte güvenle kullanılan ilaçlar arasında bana doktorum vermişti her iki markanında şurubunu. Ama siz yine de kendi doktorunuza da Bilgi verin. Bazı doktorlar ilaç konusunda çok hassas bana haber vermeden kullandın diye kızmasınlar 😊
Sulemsi10 Ezgi-ceren yok zaten habersiz kullanmam işte doğal yolla geçirebilir miyim diye düşündüm.de bir yere kadar geçirir önümüzde uzun zaman var tabi surup daha mantıklı 🙄
ecembugra53 Sulemsi10 süt iç dene ekşi seyler benim yanmamı geçiriyor ekşi erik ekşi elma gibi canım 😊 leblebi
diloscn Sulemsi10 ben doğal hiçbişeyle başa çıkamadım giderek daha da daha da artıyor canm aylardır gaviscon şurup kullanıyorm o olmasa asla dayanamazdım
Gulcan0187 Sulemsi10 yeşil elma ve salatalık mide suyunu alır yanmayı azaltır. Doktorlar genelde gaviscon yada renne yazıyor. Bende reflü olduğu için ben direk mide ilacı içiyorum sabah aç karna.