Fatos10 Angelada onu ictigim donemde calisiyordum ictigimde hafifliyordu allah var ama calistigim icin surekli tuvaletten mikrop kapiyordum tekrarliyordu uzun bi donem ictim isi birakinca olmadi bende icmedim bi daha
hamileyizanneyiz Betuul12 22 ve yüksek değil mi dedi referans aralığı 4/10 zaten 22 ye nasıl yüksek değil diyor
hamileyizanneyiz Angelada bilmiyorum canım ben özele gittim dahiliye ye verilebilecek en iyi en faydalı ilacı yazıyorum dedi
hamileyizanneyiz Betuul12 dahiliye doktorumda çok yüksek buldu bu niye bu kadar yüksek çıktı dedi şaşırdı hatta kan tahlilini tekrarladı yine aynı çıktı iğne verdi sonra
Hazal2020 Betuloz benimde 86 çıktı gözlerim açıldı 😂😂 doktor gayet rahat yogun enfeksiyon var deyip.toz verdi birde 1 haftalik antibiyotik verdi o.kadar 24 unde muayenem var bakalim tahlil yapicakmi
Betuloz Hazal2020 bana da toz verdiler kaç defa antibiyotik kullandım biraz düşüyorsa sonra tekrar yükseliyor 🤷♀️
Hazal2020 Angelada hayir bende sifir belirti hicbir belirti olmadi bazenleri tahlillermi karisti diye dusunmedende edemiyorum
Hazal2020 Betuloz benimde anlamadigim 86 cikti bende lokosit hic belirtim yok olmadi ne yanma ne agri ne sanci bir tek sag kaburgam.sirtim.agriyo.oda surekli degil genelde bebek sagda olunca.oluyor magnezyum.kullaniyorum.onun icin anlamadim.hicbirsey