Sedefeymen Anne adayları bugün tam 40+1 günlük hamileyim ve kasıklarıma ağrı girip çıkıyor ama sonra hemen geçiyor doğumum yaklaştı mı yaklaşmadı mı çok merak ediyorum sizce bi fikri olan varmı 🙏♥️
Melek-kaim-15 Sedefeymen doğumunun yaklaşmaktan ziyade zamanı gelmiş sanki 😂 doktor bu konuda bişi demedi mi bı hastaneye git istersen nst den bakarlar sen hissetmesende sancin çıkabilir
Aylin_16 Sedefeymen daha önce olmayan bişeyse zaten vakti de gelmiş büyük ihtimalle doğum başlıyordur yavaştan zaten adet arısı şeklinde başlıyor ilk ağrılar kolaylıklar olsun 💓🌺
omrasln77 Sedefeymen ay ne güzel allahım az kalmıs yavruna kavusmaya allah kolay tek nefeste güzel bi dogum nasip etsin inşallah anne olmak cok güzel rabbim isteyen herkse nasip etsin inşallah ❤️❤️😍
Sedefeymen Geçen hafta gittim 39 haftalık dı 10 gün sonra kontrole gel dedi pazartesi tekrar gidicem ama sancim yok suni sancı verirler die korkuyorum 💁♀️
Melek-kaim-15 Sedefeymen korkutmak istemem ama gününü geçiren bebekler de Kordon dolanması çok sık rastlanan bir durum gerçi kontrolünuze az kalmış endişe etmeyin o halde doktorlar herhangi bir sorun yoksa 42. Haftaya kadar bekleme taraftari oluyorlar zaten durduk yere suni sancı vermezler açılma vs yoksa
Sedefeymen Aylin_16 bilemedim suyum felan gelmedi ama geçen hafta kontrölde 2cm açılma var dedi rahim ağzı yumuşamış dedi ama benim oğlanın gelesi yok
Aylin_16 Sedefeymen su gelmesi şart değilmiş zaten canım bazen açılma tam olana kadar su patlamayabiliyormuş doktor patlatıyormuş yani suya çok bakmamak lazım zaten doğum sancısı okadar basit değil sen anlıcaksın doğum sancısını 👍🏻😅