Busealp Neden önemli birşey sordugumuzda 3-5kişi cevap veriyodu mevzu sigara olunca herkez dolusuyo?Ne kadar meraklısınızinsanları linçlemeye?Ölüyorız diye post acsak bakmassınız??
Busealp izgi izgi keşke herkez böyle düşünse içiyosam ben içiyorum🙄kimseye laf söylemek düşmüyor kimseninde haddine değil kendileri herseyi yaparlar insanlarında ufacık bi açıgını görünce linçlerler😂tuhaf
Superisiiiii izgi Ozaman post açıpta yandaş arayıp vicdanınızı rahatlatmak için sigarayı marifet gibi göstermeyin madem içiyosunuz bırakmak isteyenlerede aaa bana bişey olmadı iç diyenlerden olmayın tabikide alakadar etmez amaç linçlemek değil karnınızdaki bebeği sizden daha çok düşünen insanlar linç edenler doğru :) Öldürmek hasta etmek istiyosanız devam edin :)
Esmasultam Ates2020 günde kaç tane içiyorsunuz ilk hamileliğinizde içtiiiniz için sorun oluştumu bebekte doğumdan sonra
musti28 Busealp hamileyken 8 ay dayandım son bir ay içtim 🙈şimdi emziriyorum yine içiyorum 🤦♀️Keşke içmesek ama televizyon da içen adamın sigarasının dumanı bile burnuma geliyor sanki 😂
okroya Bende hamile olduğumu öğrenince bıraktım çok nadir canım istedi 2-3 tane içtim. Hem tiksindim hem içtim 😂 bugün doktor içmiyosun demi dedi eşimle göz göze geldik başladı şikayete valla hocam anlaşamıyoruz bu konuda canım çekti deyip içiyo bişey söyleyin şuna diyo ahshah 😂😂
1Vera_ okroya komik mi? Linç falan değil amacım ama sizin bu yazınıza ancak iyi halt ediyorsun denir.
AyaYlmazYldrm Busealp peki ictgin sigaradan bizene linclenecegini bile bile post aciyosun iciyosan kendine icmiyosan kendine laf isitmek istemiyosan acmicaksin
Busealp AyaYlmazYldrm Demekki sen kaosla beslenen bi insansın ki girip insanları linçlemeyi seviyosunda tatlım başaramazsın😂hemen çık postumdan hadi
RuzgarsMommy Ölürken de post açmayın bi zahmet. Herkes her posta laf etmehe başladi arkadaş yeter yani size mi sorcaz nereye yazcaz nereye yazmicaz yahu