World Birçok kişinin başına gelmiştir sanırım kürtaj,kalbi durması,düşük,erken doğum. 2. Hamileliğim ve bütün genetik testlerim temiz çıktı şimdide ödüm kopuyor yine kaybedeceğim diye. 😔
Deletedmom320 World Allah korusun bende aynı durumu yaşadım o korku hep olacak sabah mide bulantım yoktu bişey mi oldu diye hop oturup hop kalktım ama Allah’ım inşallah birdaha yaşatmaz da bunda sağlıkla kucağıma alırım diye dua edip içimi rahatlatıyorum
Sera34 World benımde ilk kürtaj 8 haftalıkken 2. Hamileliğim 25 haftalıgız çok şükür sıkıntı yaşamadık hiç
Ebruliiiii World canım benim benimde ilki kürtaj oldu 1 sene sonra yine aynı zamanda hamile kaldım ve haftaya doğumum var kısmetse hep o korku oluyor ama düşünmemeye çalış.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏🙏
Marazin_annesi World hiç bişey olmaz canım korkma daha sağlıklı olmuş olur Rabbim bidaha yaşatmasın 🙏
World Deletedmom320 evet bi de mide bulantısı bi sabah oluyo diğer sabah olmuyo bazen çok enerjik bazen çok halsiz oluyorum. Çok zorlanacağım sanırım 😔
yigitalpinannesi40 İlkin de kürtaj oldum şimdi ikinci gebeliğim çok şükür 20+5 olduk sağlıklı ilerliyor
34_21_23 Kötü düşünmeyin iyi düşünün iyi olsun Allah göstermesin inşallah bir daha dua oku bol bol Yusuf süresini okuyun derler hamilelikte
World cgelmas bende 5+1 im ve zaman bian önce geçsin sıkıntısız istiyorum. Keseyi gördük henüz çok ta umutlanmıyorum ama doktor kapısındaki stres beni bitiriyor.
cgelmas World ben de gittim gözükmedi karından alttan bakıcam dedi göstermedim sonra idrara sıkışıp gittim baktırdım bu sefer gözüktü aynı şeyleri yaşamayız umarım :(
Minikfilinannesi İlk hamileliğimde bir damla kan gelince doktora gittim ve bebeğimin kalbinin bir hafta önce durmuş olduğunu öğrendim, zorunlu kürtaj oldum. 4 ay sonra tekrar hamile kaldım ve şuan 25. haftamdayım. Bu hamileliğimde her şey yolunda giderken 14. haftamda doktor bebeğimin kalbinde hiperekojenik odak gördü. İkili testim ve detaylı ultrasonum temiz. Doktorum sorun yok diyor. Tüm bunlar her an korku içinde olmama neden oluyor. Sağlıkla kavuşmamızı diliyorum 🙏🏻
Lamia65 World Bende de 1de öyle oldu canım kalbi durmuşdu. Ben başlarda çok korkuyordum ama şimdi korkularımın önüne geçtim galiba Çok şükür şimdi iyi herşey 23+6 haftalik hamileyim.RABBİM hepimize salıkla ilerlemeyi nasip etsin inşALLAH🤲 Korkma canım sende korkularının önüne geç iyi olucak herşey🤲🌹
Smgyy Bende 26 haftalikken ilk kizimi kaybettim cok korkuyorum bu olucak kalbi atiyormu iyi mi diye cildiriyorum doktora her gun gitsem yeridir suan 19+4 üz cok sukur iyiyiz ama iyi dusunelim iyi olsun rabbim bu sefer kucagimizi doldurcak kizlar rabbim cok buyuk
Eeezgi İlkinde benim de kalp durması sonucu alınması gerekti şimdi tekrardan bebek bekliyoruz ilk haftalar hop oturup hop kalkıyodum hatta 2 doktora birden gidiyodum şimdi ilk 3 ay geçince biraz daha sakinleştim. İçinizi ferah tutmaya çalışın 🙏🏻
kerimannesi Deletedmom306 içim parçalandı rabbim sana sabri cemi nasio etsin inşaAllah sanada sifa versin icim acıdı ya kardeşinin derdiyle dertlenmeyen bizden degil diyor ya RasulAllah vallahi bn cok üzüldüm ya ama Rabbim buyuj boyle olun Rabbime sığınının Allah kerim 🤲🏻
kerimannesi World aynı seyler bndede var boyle bisey olmadımı cok.korkuyorum esim korkma Allaha birak diyoda iste yapamıyorum cok bilgiliyim ve dinime cok düşkünüm kendime gore ama bunda bir turlu tefekkur edemiyorum hep evham yapiyorum 😞
kerimannesi Deletedmom306 öyle vallahi bir günlük bile olsada insanin canindan can gidiyo cok zor hayirlisiyla bnde alırım inşaAllah gurbetteyim cok zor oluyo tek kalınca 🤲🏻❤