Ozlem0619 Adetten 4 gün önce gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ama hamilelik belirtileri var. Sizce yanılma payı olabilir mi ?
deletedmom55 Ozlem0619 adetiniz gecikince yapın bence daha iyi olur 😊 bende de vardı belirti ama hemen çıkmadı adetimden baya bigün geçti ancak silik çıktı çünkü geç döllenme olmuş.
Nurayuzun Ozlem0619 merhaba adetinizin en az 4 gün geçmiş olması gerekiyor net bir sonuç alabilmek için... hatta 4 gün geçince yine çıkmazsa hastaneye kan verin değer idrada en son yukselir önce kanda yükselir...
GlahBilgiliPelit Ozlem0619 ben 2 gün kala yaptım cnm 2. Silikti ama sen biraz daha bekle adet geçsin. Adet ile hamilelik belirtileri aynıdır hemen hemen.
Ozlem0619 esrmhmt kasıklarım çok ağrıyor ve hafif migde bulantım var adetten önce bunlar hiç olmazdı.
esrmhmt Şuan adetin bitmedi mi? Benim hamileliğim de adet dönemimle aynı sanırı. Öyle bir şey ama ben ondan sonraki ay öğrendim adet olmayınca😳
Ozlem0619 esrmhmt normal şartlarda 4 gün var daha ama hiç bu kadar ağrım olmamıştı bir kez düşük yaptım bir de
MelisaMila Ozlem0619 Bence var . Ben 4 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti. Sonra adet gününde normal ucuz testten yaptım silik de olsa çıkmıştı. Ve çok şükür hamileyim. Allah gönlüne göre versin tatlım 🙏🏼💖
Ozlem0619 MelisaMila amin inşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Analı babalı büyütsün inşallah.
Fatmasedef Ozlem0619 bence biraz daha bekleyin kasık agrısıyla bende öğrenmiştim adetten bir hafta önce dikkatli olun varsada kaza olmasın