OzguSkrRg Kayseri Doğum İçin doktor ve hastane önerisi ve ücretleri Hakkında yardımcı olabilir misiniz? Birde 36 hafta sonrasında kabul eder mi doktorlar sadece doğum için?
Necla38 Sadece dogum ıcın kabul ederlermı hıc bır fikrim yok ama ben normalde tekdene gıdıyorım aksam acıl olarak huma hastanesıne gıtmıstım ordakı kadınn dogumcu mırıldandı kendı doktoru nıye bakmıyor sancısı tutunca mı bıze gelıyor vs dıye
Gelecektenbirgun Hiç özele gitmeni tavsiye etmem helede doğum için şehir hastahanesinde hüseyin aksoy mehmet ak erkilet de kivanc bey yine şehir hastahanesinde hatice hanım bunlar çok iyi tutulan doktorlar ben memoriala gidiyordum cemal ünlüye benim plesenta aşağıdaymış hiç söylemedi ayrıntılı ultrasonda filan hep baktı doğuma 3500 dedi dedim birde devlete gideyim 2 doktorda plesenta önde dikkatli olman lazım yani devlete gitmesem allah bilir ne olurdu sen bilirsin ama şehir hastahanesi çok iyi ilgili hemşireler doktorlar anlayışlı ilgili eski doğum evi gibi değil erkilette öyle şehir hastahanesi gibi olmasada belkide biliyorsundur gitmissindir bilmiyorum ama.
Ahsend49 Gelecektenbirgun şehir hastanesine de hep koronalıları götürüyorlar 😣 insan korkuyor bişey olurmu olacakmı diye . Doğumda korona olduğu farkedilen biri si bile çıkmış
Cnsbll Ben de dogum için sehir hastanesini düşünüyorum.ilk dogumumu erciyes kartalda yaptım memnun kalmadım.suan sehir hastaneleri her konuda önde. Ben de son haftalarda gidicem sehir dısındayım.kabul etmeme gibi bi durum olmaz devlet hastanesinde
Minikin-annesi Cnsbll hangi doktora gidiyordunuz acba . Neden memnun kalmadınız ? Ben doğumu orda düşünüyorum çünkü
Cnsbll Jrhemki ayseyışmazsoydu doktorum.dogumdan sonra bi çok sıkıntı oldı.bebegim küvozdeyken biberon kullandılar emzirmeme iZin vermediletbasta..ilgisiZ bi hastaneydi bi daha oraya gitmem.sadece bunlardegil
OzguSkrRg Ahsend49 doğum kısmı izole edilmiş diye duydum. Kımse gırmıyormus görevli harıcı tedırgın olmanızı gerektırecek bır durum yoktur sanırım.
Gelecektenbirgun Psikiyatri hastahanesi pandemi için kullanılıyor ama bilemiyorum kalabalık değil eskisi gibi zaten
DiplomaliEvHanimi Kayseri Şehir Hastanesi HATİCE DURMUŞ. KADIN DOĞUM ? SİZCE NASIL BİR DOKTOR. ÖZEL ÇOK PAHALI ORAYA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM 1 KEZ AÇTIM POST CEVAP VERİLMEDİ DE COK FAZLA 34+3 HAFTALIĞIM ŞUAN 😏
rabiass DiplomaliEvHanimi bnde post açıyorum ama cevap veren hiç yok . Kaynana postu açılsa dolusuyolar hemen. Hatice durmusa yengem gitmişti 1 buçuk sene önce ama çok memnun kalmıştı kuzum . Şu an bilemiyorum bnde kararsızım doğumu nerde yapcam bilemiyorum 🤦🤦