Baharbal Tombikbebek senin bebise de maşallah canım bana da 500 gram felan oynama olabilir ilk başta normal doğum deneriz olmazsa en son sezeryan dedi
Tugceeeky Demetaykut ben şuan 39+2 deyim Perşembe gittiğimde 3600dü tosuncuk. Pazartesiye kadar bekleyebiliriz en geç dedi. Bugün ve yarın doğurmayı umutla bekliyorum😂 yoksa pztsi suni ile başlayacağız doğuma🙄
Demetaykut DilekBodurr İnsallah kilo almislardir bende cok merak ediyorum haftaya kontrol eger dogum olmazsa insallah dogum olur artik😂🤣
DilekBodurr Demetaykut inşallah ya 37 de bi hafta geri dedi doktorum hiç böyle olmazdı ama son haftalar az almaya başladı nedense 🤷🏻♀️ Hayırlıca bi doğsunlar artık ☺️
Tugceeeky Demetaykut kilosundan dolayı bekletmiyor canım hızlı kilo alıyor. Normal doğum şansı azalıyor bekledikçe
Demetaykut DilekBodurr Bide sabahlari pekmez bi kasik dene oda iyimis ben şekerden dolayi cok dikkatli tuketiyorum korkumdan
DilekBodurr Demetaykut ediyorum canım muzdu kaşardı maden suyuydu tüketiyorum inşallah dengelemiştir tekrar
Demetaykut Baharbal Hayirlisiyla kuzum gelsin bebeklerimiz biz gelmezse 40 41 bekliyc3z doktorum hic bisey demiyo
drn5410 Demetaykut ya bizim doktor 40a kadar geldi geldi gelmedi suni sancı ile getiririz dedi 🙈 suniden tırsıyorum sezeryan mı isteseydim diyorum kendi kendime 🙈🤔
Aynurdogru Demetaykut allahim bütün hamileleri bi avazda kurtarsin ben 4 gün önce kurtuldum cok sükür