Hulya_ BBeyzaa Son haftalarda çok hızlı kilo alıyorlar 36+2 de 3300 dü kilosu çok yemediğim halde gayet iyi kilo almış☺️
BBeyzaa Busradonmezus ben de o şekilde duydum son zamanlarda daha hızlı alıyolarmış sizinki de alır bence doğuma kadar
Hulya_ BBeyzaa Hamileliğimin başlarında çok yedim muzu yumurtayıda hiç bırakmadım ama iştahlı biri değildim galiba o yediklerim aldırmış şimdi yumurtayıda bıraktırdı doktorum☺️
Busu BBeyzaa 🤦♀️ Sonumu bende merak ediyorum ben şimdiye kadar 9 kg aldım benim yediklerimi migdeye yetişmeden kendisi yutmuş 😬😬
Gizemito BBeyzaa 20 de hatırlamıyorum pek detaylıya girmiştim ama ileride çıkmıştı yine 23. Haftada 822 gr dı onu biliyorum ama
Yesmckmk En son 30. Haftamda gitmiştim. 1.551 di kilosu. böyle burda fazla fazla kiloları okuyunca dert ediyorum kendime 😂
d190516 BBeyzaa 30+0 da yani dün 1870 gram 43 cm di oğlum bi dahaki kontrol 3 hafta sonra 🙃bende 6 buçuk 7 kilo aldıım
Azracan d190516 canım ya bende bugün gittim 30+4 oldum bana kilodunu demedi😞bide üç hafta sonra kontrole gel dedi neden acaba sorunmu var hep ayda bir gel derdi
Yesmckmk Akfirat 😂 hayır yani yiyorum da vitaminlerimi falan da eksik etmiyorum gerci haftasıyla uyumlu gidiyor baktığım da ama buradaki yorumların maşallahı var gerçekten 😍