5534zdk- 39+1 im. Yarın sabah kontrolüm var ve muhtemelen doğumum başlatılır. Nişan yalancı kasılmalar karnımın sertleşmesi kanala girmrsi ve gecen hafta bir cm aciklik olduğu söylenmisti bunları hep yasadim bizim oglan ben gelmem diyor adeta
MiracAlpinveUmutunAnnesi 5534zdk- benimde kendi sancmm yoktu 2 cm acılmayla suni sancı alarak tam 39. Haftada doguma girmistim😊
5534zdk- MiracAlpinveUmutunAnnesi peki suni sancı ile kadar verdiler kendi sancınız geldi mi sonradan yani
MiracAlpinveUmutunAnnesi 5534zdk- yok sancım gelmedi normal dogum icin hazirlandim suni sancı verildi damardan sancın artıyo zaten arttıkca acılman oluyo sonra doguma minik kelebeği kucaga almaya 😂❣
Kahve İkinci doğumum da 2 cm açıklığım vardı bir haftaya gelir dedi suni falan vermediler 4 gün sonra kendi sancimla doğum yapmıştım sizlere neden suni veriyorlar
5534zdk- Kahve benimde ikinci doğumum. Şu an açıklık ne kadar bilmiyorum. Suni verriz demedi doktor ama tahminim bu. İnşallah sunisiz olur bnmde isteğim bu ama sancilarim gerçek sancı değil nasıl doğururum
Kahve 5534zdk- bazı doktorlar bekliyor bazıları beklemiyor bende bunu anlamıyorum neden acele ediyorlar bebekte sıkıntı yok suyunda sıkıntı yok veriyorlar suniyi neden ki
5534zdk- Kahve doktor kesin bişi demedi ama kilosu artış gösterdiği için biz de bı an önce doğsun istyoruz zorlanıyorum artik
Muradiye MiracAlpinveUmutunAnnesi Carsambaya kadar kendi sancım gelmezse bana da suni sancı için yatış verdi cok mu zor oluyor acaba 🤦
MiracAlpinveUmutunAnnesi Muradiye tabiki zorlugu var canım ama sen suan onu dusunme sonrasi muhtesem bir duygu kesinlikle ona odaklan sancı anında da bol bol hayal kur dusun bebegini kucagina alacaginı 😍