zynp131820 24.haftaya girdik bir kaç gün dur bulantılarım ve Kusmam başladı normal mi arkadaşlar bu daha önce yaşayan oldu mu 😣😣 sanki ilk 3 ayima geri dönmüş gibiyim mide bulantısı baş dönmesi kusma ve inanılmaz halsizlik yaşıyorum 😣😣
Ayseg1 zynp131820 banada oldu aynısı ilk 3 ay çok kötü geçti bulantılarım vardı Bi ara oh bitti dedim 25 haftada yine başladı sabah bulantısı 29 haftadayım bu sabahta yine istifar ettim 🤮
Masalmom zynp131820 valla bu hamilelik Bi cins bende ilk gebeliğimde son 3 ayım da cok kusuyordum 8 kilo bile verdim bunda da ilk 3 ayımın içindeyim kusuyorum bakalım ilerleyen zaman ne gösteriyor doktorunuza danısın bebekte bir sorun yoksa problem olmaz benim ilk gebeliğim de son 3 ben kilo verdim ama bebeğim beslenmeye devam ediyordu bazen bebekte etkilenebiliyormus
zynp131820 Ayseg1 offf bende aynı durumdayım ilk 3ay Zaten mafolmustum ne güzel rahattım tekrar başa döndüm resmen 😣😣
Ayseg1 zynp131820 Allah yardımcın olsun ben artık alıştım mide bulantısıyla bir bütün hissediyorum kendimi 😍
Belinay_AliEge Canım ben 35.haftadayım halen var olunca oluyor malesef 😝😝🤢 Ama Bol dinlen mideni bulandıran herseyden uzak dur yatmaya uyumaya çalış. Bana salatalık çok iyi geliyordu. Mideni yatıştıracak şeyler ye 👼🏻🤲🏻 inşallah geçer gider hemencik 🌸
zynp131820 Belinay_AliEge sanırım bende doğuma kadar gideceğim böyle bulantı ile 🥵🥵 bol dinleniyorum zaten hâlim dermanim yok kalkmaya 😣 inşallah geçer çünkü yeteri kadar beslenemiyorim meyve yiyebiliyorum genelde birçok yemekten tiksinmis haldeyim 🥵 ağzımda çoğalıyor resmen zor yutuyirim yemekleri 😀
zynp131820 Masalmom hareketlerini takip ediyorum bebeğimin o yüzden gitmedim çok ilerlerse doktorumla mutlaka iletişime geçerim kontrolü m Ağustos 8 de bakalim inşallah geçer.