Banuokanasya Merhaba ben 16+1 haftalik hamileyim bebek ensesinde sislik var ama ne oldugunu bilmiytm 4 mm den 3.5 cm ckti dktor sivi birikintiai olabilir dedi bebegi alabilirz dedi bu durumla karsilasan varmi
Eymirinannesi Banuokanasya neden hemen en son yapılacak şeyi baştan söylemiş anlayamadım. Amniyosentez önerebilir. Üstelik bazılarında ödem oluyor sonra şişkinlik geçiyor
Melegimveben Banuokanasya ahh ahh bu testlerde hep böyle zaten sorun olduğu gibi alalım alalım diyorlar 🤦🏼♀️
Banuokanasya Banuokanasya test sonuçlarım temiz çıktı çok sükür yanimda oldugunuz icin tesekkur ederim
Banuokanasya Eymirinannesi zaten amniyosentez yaptirdim sonuclarini bekliyorum ama bana hep aldirma yonunde konustular ki oysaki oyle bir niyetim yok
Banuokanasya deletedmom02 bu gittigim 3 cu doktor zaten aminosentez yaptiridk bekliyruz bakalim insallah iyi cikar
sedamlatya9 bana da ayni sekil dediler 3 doktora gittim 3ude farkli olctu kalinligi amniyosentez yaptm en son sonuclari bekliyrm insallah bi siknti ckmaz ikimiz icinde