Hashasim2020 Kızlar nescafe gold bir tatlı kaşığı + 2 su bardağı soğuk sütten soğuk kahve yapsam sizce zararlı olur mu bebeğe kahveyi aşırı seviyorum sütü de tek içemiyorum bu şekilde içsem sizce? Ya da mesela süte kakao karıştırıp içsem sıktıntı olur mu var mı böyle yapanlar
Rum Hashasim2020 ben süt içemedigumi söylemiştim doktoruma oda bi şekilde içmen lazım ya kahve at yada kako at demişti 1 kasik böyle bari iç demişti tabi içemedim…
Tortilla Hashasim2020 bırsey olmaz iç gitsin canm🤤 ben ıcıyorm hep kahve valla 37 oldum hıc kılosunu felan etkılemedı abartmadgn surece ne olcak
Mammimammi Hashasim2020 bana da doktorum illaki süt iç diyor. Nasıl içersen iç yeter ki iç diyor. Nefret ederim sütten. Hazır küçük nesguiklerden içiyorum. Kahvesiz de yapamam. 1 türk 1 nescafe mutlaka içerim
Duygu_pb Hashasim2020 Günde bir fincan içebilirsiniz diyorlar ama ben yine de kafeinsiz kahve aldım kakaoyla da yapıyorum arada Ama sık tüketmeye gerek yok. Canım çekti yapayım da içeyim 😁 linkte bırakıyorum detaylıca yazıyor https://ilkadimlarim.com/hamilelikte-kafein-tuketimi-neden-zararli
Minikbirkalp Ben sürekli yapıyorum soğuk kahveyi günde 1 kere olmak şartıyla içebilirsin bi zararı olmaz
Ruya26 Olmaz canım 1fincandan benim doktorum düzenli günde 5 fincan içeceksinde öyle zararı olur olursa demişti.Bende severim kahveyi hemen sormuştum :))
Duygu_pb Mammimammi kaşar da kalsiyum açısından çok zengin ben buzdolabında ayran da bulunduruyorum sürekli bi şekilde alın kafein kalsiyum emilimini engelliyor ne yazık ki
Mammimammi Duygu_pb sordum canım. Çok peynir yoğurt yerim. Haddinden fazla. Daha fazla yesem kefir içsem ama süt içmesem olur mu demiştim. Olmaz illa süt demişti
Tortilla Mammimammi ben hıc ıcmedm süt sevmıyorm ev yapımı yogurt daha iyi bence süt gaz yapıyor hem.
Duygu_pb Mammimammi Allah Allah merak ettim araştırayım ben tüm süt ürünlerini tüketiyorum da merak ettim
Mammimammi Duygu_pb yetseydi doktorum ok derdi heralde. Sütten gerçekten nefret ediyorum. Defalarca ısrar ettiğim halde olmaz süt iç dedi bana. Ama Her doktorun görüşü farklı oluyor. Benimki bana böyle diyor
RuzgarsMommy Süte kako da içebilirsin bende öyle içiyorum baş ağrısı olunca da cok iyi geliyor aklında olsun Illa kahve isterse canin soğuk sütle karıştırıp da içersin bisey olmaz Günlük kafein miktarini gecmezsek sakincasi yok
Duygu_pb Mammimammi Ben çok meraklıyımdır araştırma konularına şimdi besin değerleri aynı ama belki vücuda etkileri nde bir fark vardır Emilimlerinde bir fark vardır hiçbir fikrim yok şu an o yüzden bana da araştırma malzemesi çıktı😁