Betyit Arkadaşlar 12+5 ve kızım oluyor rüyamda da görmüştüm herkes çok güzelleştin erkek falan dediler ama içimdeki his hep kızdı veee kızım oluyor ama en önemlisi şükür sağlıklı 🙆♀️🤰💜🌸
asyaninannesii Betyit sağlıkla al kucağına yavrunu kuzum çok sevindim gönlüne gore olduğu için bizimde kızımız olacak Allahın izniyle ❤🥰
[silindi] Betyit İkili testim de bacak arası boş dedi doktorum bende o günden sonra kız hissetmeye başladım 14.haftamda öğrenirim bende inşallah 😊 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Aygul01 Betyit gozun aydinnn ☺️ Rabbim saglikca kucağına almayı nasip etsin. Yedigin hamburgerler ise yaramis😜
Ser11 Canim tebrikler amma erkən deikmi bana 15de söylediler kız hala bekkiyorum hmya erkek olursa inseAllah kız olur sagkiki olsunlar
Betyit Ser11 ya benimde çoğu arkadaşım 17 haftasında öğrendi ama erkek hepsi ultrasonda görmedi ama alttan ultrasonla baktı gördü 🤗💜
asyaninannesii Ser11 ben geç öğrendim canım biraz 17haftalikken öğrendim su an 26 haftalıgiz sen kaç haftaliksin
Ser11 asyaninannesii 17.2yiz su an 15.2ikem öyrendim bacak arası bostu gördüm.yinede ölüyorum surada sevinmeye bile korkuyorum
Zeynepli1234 Betyit gelsin o zaman süslü püslü ciciş ciciş elbiseler tokalar 😍😍😍sağlıkla gelsin kızınız inşsllsh
Mom10 Betyit 6. Ayda birden cirkinlestim burnum sisti o an hamile oldugumu anladim😊yoksa basta soyluyolardi gobegin asagida tenin guzel felan diye ama cok surmedi yani😂
Betyit Mom10 yaaaa olsun her hal güzel bence şuan herkes banada çok güzelleştin falan diyorlar bakalım benimde mi öyle olcak eyvahhh 😂💜
Msltms Betyit yaa maşallah🌸🧿 banada 10.haftada kıza benzetiyorum demişti şu an 13+3 olmuşuz kız dedi 😍😍😍
2evlatannesi Betyit gözünüz aydın hayırlı olsun Allahım sağlıklı versin inşallah kız evlat darısı bana 😄😄
06yyykubra Betyit inşallah doğrudur banada kız dediler şimdi ise erkek diyolar kızda da erkekte de çıkıntı oluyor kizinki belirli bi dururken erkekeki çıkıntı büyümeye devam ediyor
Busra221 Betyit çok erken değil mi haftan ya yanılma cok oluyo o haftalar inş kesindir benım değişmişti özele gitmeme rağmen
asyaninannesii Ser11 e ger 15ken göremediyse bacak arasi bossa yani yüzde 85 90 doğruluk payı olur canım çok az yanılma payı olur benim fikrime göre Allah gonlundekine göre versin yinede kuzum