balporsugum Eyizar kardeşin test yaptırdıktan sonra yani şüphesi varken mi bir aradaydiniz ? Belirtisi var miydi
Eyizar balporsugum yok hayır belirtisi olarak sadece koku ve tat alamama vardı bizde toplandıktan ertesi gün testinin pozitif olduğunu öğrendik o günden beri de hepimiz evdeyiz
balporsugum Eyizar anladım. Benim sorduğum soru testi yaptırdıktan veya yaptırmaya karar verdikten sonra mi görüştünüz. Yani kardeşinin ben covid olabilir miyim acaba diye bir düşüncesi var mıymış yoksa öylesine mi test yaptırmış
Eyizar balporsugum bize geldiğinde koku alamıyorum filan demişti hatta ben burun spreyi filan verdim açılsın diye papatya buğu filan yaptık kimsenin aklına covid şüphesi gelmedi açıkçası da eşim dedi hasta olabilirsin filan diye oradan esinlenip gitmiş
Eyizar maggie merhabalar😔 eşimle annemin de pozitif olduğunu öğrendik bugün bende halen bir semptom yok henüz ve doğumum yaklaştı ne olacak ne yaparız bilmiyoruz😔
Eyizar Shr1530 bayramdan sonra yaptiricam inşallah canım nefes almada güçlük çekiyorum deyip bakalım yaparlar umarım.
Shr1530 Mltmbktr 30 haftalığım şuan az bir şeyde olsa şuan var hala ilaç asla kullanmadım doktorum vermedi
Mltmbktr Shr1530 bebeğe geçmiyor değil mi ? Ben de 9 haftalığım korkuyorum bebekte bir sıkıntıya sebep olur mu diye?