Klnc Merhaba kızlar doğum yapalı 4 gün oluyor oğlum sağ göğsümü almıyor ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim 😔
Mekamu Klnc bebeğin kafasını sağ göğsünüze, vücudunu da sağ koltuk altınıza getirip denediniz mi, benim de solu almıyordu birkaö kere böyle yaptık alıştı sonra.
Deleted5544 ucu çok iyi çıkmamıştır ondan yapıyolar genelde önce sağıp yada meme ucu çıkartıcı kullanıp sonra verirseniz bi süre sonra ucu cıkmaya baslıyor
Klnc Deleted5544 ucu çıkmış sütümde gayet iyi başını tutarak zorluyorum ama mümkün değil basıyor çığlığı kıyamıyorum bende sol tarafa alıştık😑
Deleted5544 Klnc benimde hastanedeyken sağda serum takılıydı diye hep soldan emzirdim eve gelince sağı tutamıyodu sonra sonra alıştı hatta şuan daha çok sağı seviyo zamanla düzelir belki ama denemeye devam edin
Busrajj Klnc kıyamamazlik etme canım bende de aynısı oldu sonra diğeri kolayına gelir hepten bunu hiç almaz zorla biraz daha uğraş tam göğüs ucu kısmını parmağınla tutup agzinin içine koy bırakma. Hemşireyle beraber böyle zorladık bizde alıştı çok şükür bide sağma yi bırakma çocuk çekmediği için göğüs süt üretmeyi bırakabilir