maggie Hanımlar 19.haftada olanlar bebeğinizi hissediyor musunuz ve düzenli olarak her gün hissediyor musunuz? Ben bugün pek hissedemiyorum da endişelenmeli miyim😣
Yagmurahmet16 maggie endileselenme canim ben 22.haftamdayim hergun hissetmiyorum duzene girmesi 24.haftayi bulur diyor doktorlar
_Koncuy_ maggie Canım bu haftalarda bebekler gündüz uyuyup, geceleri uyanık oluyorlarmış 19+6 yız bizde. Bu zamana kadar bende hissettmemiştim bir kaç gündür hissediyorum o da gece yatarken
Babyy1S maggie 18+4 tam net 17hafta da basladım hissetmeye bazen uyuyor oluyor endişe etme uzun süre hissetmezsen endişe edersin
irva maggie Ben 19+4 haftalığım.Düzenli olmasa da ara ara hissediyorum ama bu haftalarda normaldir sanırım.Ayrıca ultrasonda 22+5 gözüküyor benim oğlan.Bugün gittim doktora..
Mine8191 18+2 haftalığım bende hissedemiyorum dedim doktora bugün gittik uyuyordu seninki de uyuyordur 🥰 Allah’ın izniyle uyandıramadı doktorum 😂
maggie ecembugra53 hissettim bugün biraz ama derinden hissettim yani çok belirgin değil. Birkaç gün önce daha belirgin hissediyordum Esma98 maggie Rabia-03 ecembugra53 irva
ecembugra53 maggie 24 e kadar düzenli hissetmezsin canım 😊 24 ten sonra düzene girmeye başlıyor canımm çijolata ye soluna yat canım😊 hareket eder annesi
Rabia-03 maggie canım 28 hatta 30 lu haftalara kadae düzensiz olurr onlarda kedılerıne göre düzen kuruyolae sonucta dınlenme uyku düzenleri var vee daha cok küçük 🤗🤗
Esma98 Sanırım artık bu haftalarda kendilerine uyku düzeni oluşturmaya başlıyorlar ve bir doktordan günün %70’ini şuan uyuyarak geçirdiklerini duydum. Merak etmeyin uyuyordur bebişlerimiz. Ben de arada hissetmediğim oluyor 🌸