Mucizemmbenim öncelikle çok geçmiş olsun canım sen faktör V leiden hastalığının heterizigotsun yani direk hastası değil taşıyısısın aynı tanılama bana da yapıldı hemde 2. Kaybımdan sonra öncelikle bir hemotolağa gittim o bazı notlar yazdı bana kadın doğum için onun önerileri ile kadın doğum doktoruma gittim bu süreçte bu sonuçları beklerken öğrenirken 3. Kaybımıda yaşadım doktorum bana laporoskpbi yapacaktı bir kez daha dene şansını dedi.ilk olarak gebelik planlarken yaklaşık 3 ay önce coraspirin ve folbiol başladım.onları kullandım 4. Gebeliğimde her gün takip ettim adetim geçmeden öğrenmem lazım ki hemen iğne başlanacaktı adetime 1 gün kala test yaptım pozitif çıktı hemen oksapar adlı kan sılandırıcaya başladım göbekten günde bir defa biraz yakıyor ama yapacak birşey yok.ayrıca coraspirin folbiol devam ettim Progestan hap prednol hap kullanıyorum 12. Haftaya kadar hepsini kullanacaksın dediler kanamam oldu progestanı günde 3 e çıkardı doktor.sana tavsiyem çok çok iyi bir doktor bulman sorunlu gebeliklere bakan bir doktor bulmak ve sıkı sıkı takip etmek özellikle bu kan pıhtılaşması ve düşük ile ilgili bir Prof bul onlar çok daha bilgili ve tecrübeli oluyorlar eşinle planlı ilişki yaşa kazara olmamalı senin herşeyin planlı olmalı erken öğrenmen çok iyi olmuş senin için ben 3 kez o hüznü yaşadım düşün