Gunesinannesi Kızlar günlük ne kadar yürüyorsunuz ? Ben her gün yarım saat yürüyüş yapıyorum haftanın 2 günüde 1er saat aletli pilatese gidiyorum doğumun kolay gerçekleşmesi adına ve az kilo alma dileğiyle 😂
Minnosunannesi Gunesinannesi akşamları 1 er saat yürüyorum ana hergün değil gün aşırı. Malum ağrılarım çoğaldı iki haftamız var
DilekAlkanat Kizlar nasil yuruyorsunuz banada soyleyin 5dk yurusum kasik agrisindan duramiyorum 🙁 ve ben hic yurumuyorum bu yuzden
Fulyag DilekAlkanat Kaç haftalıksın bilmiyorum ama benim ilk 3 aylık dönemimde çok ağrım oldu o yüzden yürüyüş yaparken çok zorlandım ama inat edip yaptım 🙂 şimdi 2. Trimesterdeyim ağrım baya azaldı yine ağrıyor ama çok zorlamıyor zorlarsa yavaşlayıp devam ediyorum yürürken karnımı ovuyorum 😊
Gunesinannesi DilekAlkanat ağrı hafif bendede oluyo kasık ve rahimde dinlenirken ama 1 saat sonra falan geçmiş oluyo alışmaya mı bağlı acaba
DilekAlkanat Benim ilk 4ay kanamalarim oldu hep doktor sadece yemek ve lavabo ihtiyaclarim icin ayaga kalkmami soyledi simdide 33+3deyim sanirim ilk zamanlar surekli yattigim icin suan yuruyemiyorum ben