Sahika89 İkinci hamileliğim ama ilk hamileliğim bebeğim hastaydı hipo plastik kalp sendorumu vardı şimdi gene hamileyim inşallah olmaz başına gleen varmı ? Birde cinsiyeti kaçıncı hafta öğrenebilir? Bu sene kız ayımı yok sa erkek ayımı 🥰🥰🥰
HilalG Sahika89 Ben 17nci hafta öğrenmiştim detaylı da netleşti bebeğe kalmış birazdan erken gösterebilirse🤗
Tatlisannedilekk Sahika89 hayırlı olsun cnm Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏🏻 16+2de öğrendim cinsiyeti, 28+4üm oğlum olcak inşallah💙 bence erkek senesi
elisaninannesii Ben 21+4 um az önce detaylıdan geldim yine göstermedi kendini bi turlu göremiyoruz bacak arasını sürekli kapatıyor 🥺 var mi bizim gibi daha öğrenemeyen
elisaninannesii Sahika89 herkes o şekilde söylüyor ama bi hevesle gidiyorum özellikle bugün kesin öğrenirim diye çok heyecanlıydım çünkü herkes de detaylı da belli oluyor onda bile öğrenemedik 🥺
Ozgevebebegi Biz 16. Haftada gitmiştik kendini göstermedi ertesi gün gittiğimizde göstermişti yine net değildi. 19. Haftada detaylı ultrasonda kesinleşti kız olduğu 👧🏻❤️🥰
zeynepcelikss Sahika89 herkes 13.14. haftalarda ogrenirken benim bebek 19 a , 20ye kadar bekletti bizi😅 herkes bu göstermiyor kesin kizdir dedi ama 10 günumuz kaldi. nasipse oğlum geliyor🥰🙈💙👶🏻🙏🏼
gamzetarr zeynepcelikss Evet Hem özelede gidiyorum. Ama bi türlü göstermiyor sadece dün obstetrik usde doktor erkek olsa bu pozisyonda görürdük dedi 😌
zeynepcelikss gamzetarr bende ilk 4 ay devlete gittim. makinalari cok kötü olduğu icin hiçbirşey goremedim. 5. ay artik ozele gittim. detayli ulturason falan yaptırdım. erkek olduğu cıktı ortaya. hatta orasinin fotografini bile verdi. kanıt olarak 😅🙏🏼💙