GizemAkbulut 40+4 oldum devlet hastanesine gidiyorum. Dün gece suyum geldi ama sancım yok. Normal doğum için bekletiyorlar. Acaba bebekte bi sorun olur mu suyum geldigi için. Buradakiler pek bişey demiyor 😥
Busradonmezus GizemAkbulut dün arkadaşı tam 18 saat beklettiler suyu geldiği halde. Turp gibi dogdu cocuk
Bebislerimiz GizemAkbulut icini ferah tut yürü ole derler doktorlarada soru sormaktan çekinme aklina geleni sor cevap vermeleri gerek hassassin suan da guzel haberlerini bekliyoruz 💙
Hlyamh GizemAkbulut ben o kadar bekletilmesi doğru bulmuyorum. Benim normal doğum şansım yoktu erken doğum yaptım ama suyum geldiği için hemen beni sezeryana aldilar.ben sabaha kadar beklemek istedim ama doktorum suyun gelmiş bebeği riske atamam demisti
Belinay_AliEge Valla benim yengem de suyu geldiği Halde 18 Saatte doğurdu. Gözetim altındaysan korkma kuzum herhangi bi olumsuzlukta müdahale ederler . Rabbim sağ sağlım kavuşmayı nasip etsin 🌸🤲🏻
kedilervekaranfil Hlyamh O durumda bebeğinizi riske atma durumu doğumun başlama ihtimalidir. Sezaryen olacağınız için doğumun başlaması başlı başına bir risk. O yüzden planlı sezaryenlerde 38’den sonra doğuma alıyorlar 40’ı beklemiyorlar çünkü bebek de beklemeyebilir
Selcann94 GizemAkbulut kontrol altında olursun canım korkma Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz sağ alim kavuşursun bebeğine inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
cansu28 GizemAkbulut canım su gelip zamanı çok geçirmek iyi değil enfeksiyon oluyor diye duydum buda sarılığı tetikliyormuş inşallah doğurmuşsundur şimdiye kadar
Merve8494 Sıkıntı olmaz canım sanci gelene kadar bekletecekler benimde ilk hamileligimde sabah geldi suyum azar azar hastaneye gittik yatis yaptılar öğlen 3ten sonra sancılar siklasmaya başladı 6.30 gibi doğum yapmıştım
Hlyamh kedilervekaranfil erken doğum yaptım hiç acilmam sancım yoktu sadece kanama ve suyum gelmişti şu bitince bebeğin enfeksiyon kapma riskine karşı doktorum beklemek istemedi.
GizemAkbulut Merve2016 bekliyorum😑 doktorum yarın sabaha kadar bekleyecegini eğer sancım olmazsa suni verecegini söyledi
Annesininbali2929 GizemAkbulut canım 3bucuk yıl önce oğlumda önce suyum geldi sancım hiç yoktu 18 saat sonra doğdu oğlum hiç bişey olmadı saglikliydi bir ebe sayfasinda okumuştum balon şişirmek açılmayı hizlandiriyormus ama gece gece nerden bulacaksin sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah