GamzeYlmaznan İlaç reçetesinde yarım bardak suya diyor ama. Nasıl kullanıyoruz tam olarak bilgisi olan var mı ?Akşam kullanmak lazımmış bide neden acaba ? 🙂
Ikinciyibekliyorum GamzeYlmaznan ben 2 aydan fazladır kullaniyorum. Yarim su bardağının içine koyup karıştırıyordum 5 dk sonra su gibi oluyor oyle iciyorum . Akşam yemeğinden hemen sonra iciyorum unutmamak icin🙂
ElifKarata GamzeYlmaznan bana doktorum bu ilacı kabızlık için verdi kullandığımdan beri kabızı atlattım gündüz içiyorum ben yarım bardaktan bıraz fazla koyuyorum suyunu biraz keskin olduğu için
DilekAlkanat Yarim bardak 1 bardak fark etmiyor. Magvitalde magnormda ayni sekilde kullaniliyor. Suya atiyorsunuz cozuldugunde icebilirsiniz ister gunduz ister gece. Kramp nezaman daha cok giriyorsa size ozaman kullanabilirsiniz.
Ayca511 Çok şekerli ve ben içmekte zorlanıyorum. Benim midemi bulandırıyor tadı. Bir tek ben mi sevmiyorum tadını 🙁
YaSeEeeee Bende yaklaşık 2 Aydır kramp yüzünden kullanıyorum yarım bardaktan biraz Fazla suya koyuyorum yatma yakını içiyorum 😋
Denizmavisii Bende yarım bardak suyun içine atıyorum bikaç dakikada eriyor zaten sonra içiyorum bende unutmamak için gece yatmadan önce alıyorum