Bekliyoruz123 Merhabalar 19 hafta olduk 🤲 Detaylı ultasyon araştırıyorum ama güvenemiyorum bazıları çok pahalı. Sizce tam kaçıncı hafta gidilmeli ? Tavsiye edeceğiniz doktor klinik?🤰😘
Zeynepekr Bekliyoruz123 Çamlıca Medipol Emine hanım çok çok çok memnunum doktorumdan ilgisi tecrübesi mükemmel tavsiye ederim 💫
glsmmc Bekliyoruz123 hafta sormuşsunuz bir de 20-24 arası öneriliyor genelde ben o aralıkta gitmiştim ama tam günü hatırlamıyorum
zeyzey95 Bekliyoruz123 bende 2 hafta önce halil mesuta yaptırdım canım çok memnun kaldım tavsiye ederim 21 hafta en ideali
Bebislerimiz Bekliyoruz123 pendik halil mesutmuş cnm 390 tl yazmislar ekran görüntüsünü almıştım ilerleyen zamanlarda bana da lazim olur diye eger baska bir yer bulursan bilgilendirir misin 😇
glsmmc Anadolu yakasında doc Dr Murat muhçu var tam fiyatı hatırlamıyorum 500-600 arası ama o kadar iyi bir doktor ki bir kere gitseniz bir daha bırakamazsınız
Deleted5544 ben halil mesuta yaptırdım cok cok memnun kaldım pendik devlet hastanesinin karsısında muayenehanesi 390 tl 1 saat sürmüstü bizimki, baya detaylı inceliyor ☺️
RuzgarsMommy Küçükyalı e5 de Delta hospital da Hakan Gürbüz kendisi bakiyor detayli ultrasona uzun ayrintili bilgi veriyor muaynene dahil 400 tl bilginiz olsun
glsmmc Seldaaa__ eski Kadıköy salı pazarının hemen karşısında Google a yazınca çok kolay çıkıyor zaten. 8ağustosta izne ayrılacak ama size yetişir sanırım 😊