Ebrumsezgin Kızlar kaçıncı hafta da şeker yüklemesi oluyor ve nasıl oluyor aç karnına mı tok karnına mı 24 haftalığım yarın 14.20 ye randevum var erken mi gitmeliyim aç karnına yapılıyorsa 🙄🤔
dilek1 Ebrumsezgin canım 25. haftada şeker yüklemesi yapılmıştı bende sabah aç karnına gel dediler birde akşam 12 den sonra hiç birşey yememem gerektiğini söylediler.
ipeksfr Ebrumsezgin ben şeker yüklemesi olacağım hafta sabah gittiö randevuya cnm aç olmak lazım yani hiç bişe yemeden.
Gizemimi Ebrumsezgin ben de bugün gittim hastaneye saat 12 de doktor bu saatte olmaz yarın sabah 8 bucukta gel aç karnına dedi. Yarın sabah gidicem. Direk laboratuvara gidip kan vs alıcaklar galiba suyu içerirler. Uzun sürermi işlem bilemiyorum:/
Ebrumsezgin ipeksfr o zaman ben sabah erken gidiyim randevu saatimi beklemeyim ayrıntılı ultrasondan sonra doktor 3 hafta sonra gel demişti şeker yüklemesi olcak aç gel erken gel diye birşey demedi ne olur ne olmaz ben erken gidiyim o zaman teşekkürler 😊
BaloglumM Ebrumsezgin canim benim 3 gün önce yapıldı aç karna gidiyorsun kan alıyorlar sonra glikozlu su iciyorsun 1 saat sonra tekrar kan alıyorlar 1 saat daha bekliyorsun tekrardan kan alıyorlar
minion Haftada yaptırdım ve tabiki AC olmalısınız sadece verdikleri seker dozuna göre ölçüm yapmalilar. Önce kan verip verdikleri sıvıyı 5 dk icinde tüketiyorsunuz. 30 dk geçtiğinde tekrar kan alıyorlar. Bu kadar.