Alpay34 zam gelmiş olabilir ve doktora göre de farklı fiyat verebiliyorlar doktorunuz kim

isimsizbebek evet orasi ile gorustum icime sindi ama biraz daha arastirma yapacagim. ❤️

berre34 medigold sultan hastanesi. Muayene 90 tl. Normal doğum 1200 sezaryen 1800 tl

berre34 çok memnun kaldım orda doğum yapan arkadaşlarım vardı onların tavsiyesi ile gitmiştim iyi ki gitmişim dedim. Bir daha nasip olursa aynı doktor ve hastaneyi istiyorum inşallah.

berre34 ben nisa hastanesi derya kanzagüle gidiyorum çok iyi onunla ilgili yorumlarda hep olum lu birde asya hanım var onada çok iyi diyorlar
        doğum ücretleri de yanlış hatırlamıyorsam normal 1600
        sezaryen 2800

berre34 BHT tema hastanesine gidiyorum çok memnunum yeni hastane miss gibi dr Soner pul zaten bi defa giden bidaha başka yere gitmek istemiyor o derece

Kolan şişli 7500 tl normal 8500 sezeryan

berre34 canım bende Halıcıoğlunda oturuyorum kendim medical park fatihe gidiyorum Ayşegül Sofuoğluna 5 bin sanırım sezaryen.
              Arkadaşım geçenlerde Avrasya Küçükköy de doğum yaptı Fatma Bozkurt Dr.da onun da sezaryen fiyati 3000 normaller daha ucuz oluyor ben mecburi sezaryen olacağım için onların fiyatını biliyorum sadece