Rukiyeqltntssss emrebusra96 canım benimde 2 kimyasalım var bundan 10 ay önce falan 1 yıldır istiyorduk olmadı bu ay ilk olarak ovulasyon testi aldık 8. Günü yumurtlama gördüm 10. Gün çatladı çatlama dan 13 gün sonra gebe olduğumu öğrendim idrar testinde ama henüz hastaneye gitmedim bence yumurtlama günü çok önemli sende bir dene istersen🤗
emrebusra96 Rukiyeqltntssss ovulasyon testim var canım kullanıyorum testte yumurtlamayı gördüğüm gün mü önemli çatlamayı gördüğüm gün mü onu hala çözemedim biraz ☺️
Ybb Rukiyeqltntssss merhabalar hangi ovulasyon testini nasıl kullandınız acaba bende bu ay ilk defa denedim de 🙏
Duru999 emrebusra96 Merhabe bende 1 keresinde dusuk yapdim. Sonra 3 ay tedavi olundum. Folik asit icdim. Zararli tum gidalari hayatimdan cikartdim. Hep iyi dusundum yenide anne olmanin hayellerini kurdum. Allaha hamd olsun simdi 17 haftalik bi oglum var. Biraz riskimiz var ama Allaha havale etdim neyi hayrli bilirse o olur. Allah sizede nasib etsin guzel hamilelik in se Allah🤲 onceden dr gorunun sorunlariniz varsa cozun ben oyle yapdim.
MinikKoala emrebusra96 ilişkiyi belinize yastık koyarak gerçekleştirin sonrasında yarım saat ayaklarınızı dikip yatın. Birde yumurtlama gününe denk getirseniz inşalalh olur ☺️
_Mother_ Livanur_65 sağol canım Allah razı olsun canım ben Nisan ayında gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım bir daha ki gebelikte yüksek dozda folbiol kullanmam gerekiyordu o yüzden korunuyorduk işte sürem doldu inşallah sorun çıkmayacak korunmayı bırakacağım
Kubraercan emrebusra96 olur o zaman canım inşAllah benim eşimde varikosel vardı ben ona da veriyordum 😂
emrebusra96 Kubraercan ilk defa duydum erkeklere verildiğini 😨 folbiol kullandım bi süre şimdi doktorumdan değiştirmesini istedim solgar folate kullanıyorum inşallah işe yarar 🥰🙏🏼
Rehile Bende pco vardı 1.5 sene olmadı Ovulasyon testi duydum aldım 3 ay kullandm ilk ay kimyasal yaşadım sonra Zaten dr korun dedi korunçadm ama olmadı Haziranda Bodaha kaldm Kilo felanda var Pco da var İsteyen her kese nasip etsin Rabbim
emrebusra96 Rehile amin canım bende pko yok kilomda normal yumurtlama testide kullanıyorum yaklaşık 5 aydır ama faydasını göremedim
Nagihan88 emrebusra96 neler neler yaptim 8 yilda dualar okunmus hurmalar meyveler isirgan sarimsak buharina oturmak daha bir cok sey ama en son hacamat yaptirdim 2 ay sonra hamile kaldim