Masal10 Dünden beri yazıyorum, acaba daha önce yaşayan duyan oldu mu diye ama nafile.. bebeğimin kafası hep 2 hafta öndeydi fakat dün gittiğim kontrolde 4 hafta çıktı.. başının detaylı incelenmesi için profesöre yönlendirdi..randevu çarşamba gününe verildi.. dünden beri kendimde değilim.. Allah aşkına çevrenizde tanıdığınızda ne bileyim böyle olup sağlıklı doğum yapan var mı? kendimce moral bulmaya çalışıyorum.. 😞
Sen1meleksin Masal10 canım daha önce böyle bir post görmüştüm orda okumuştum yazan arkadaşlarınkini normal demiş çoğu sıkıntı yoktur inşaaallah üzülme sen sadece doğum şeklini etkileyebilir belki bunu genelde duyuyorum çünkü
Dryae Masal10 Allah yardımcınız olsun dediğiniz gibi yaşayan kişiler görmediyse postunuzu ondan yazmamışlardır. Umarım bişeyi yoktur bende böyle bir durum yaşamadım ama yine de yazmak istedim inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza. Kaçıncı haftasınız acaba?
Sibelselim Masal10 benim bebeğiminde öyleydi ama benim dr um sorun var demedi Biraz genetik kafa büyüklüğü . Kafa şekli de etkiliyo Benim bebeğim gayet sağlıklı doğdu kafa yapısı geriye doğru şişik ondan geniş çıkıyo hala da büyük 😅 ama güzel kafa şekli var Sizin de öyledir üzülmeyin dua edin allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Zeyyno_ Masal10 Ben postunuzu görmüştüm ama herhangi bi bilgim çevremde de olmadığı için yazmadm umarım herşey gönlünce olur sıkma canını
Masal10 Sen1meleksin evet doktorum da her an olabilir dedi.. 20.hafta detaylıda bir problem çıkmamıştı, şimdi tekrar yönlendirdi.. sonradan da olabilir dedi.. üzüntüden kahroldum.. ne yapacağımı bilmiyorum
herbiseyim Ay canımsın üzme kendini .. benim oğlumda da kafası büyük dendi canımı sıktılar hep hatta down sendromlu dediler şuan 4 yaşına girecek ellerinden öper sağlıklı yakışıklı bir paşam var testler kesin sonuç vermiyor kendini hiç harap etme 💕
FarahZeynep Benim kuzenime de kafası büyük, zeka geriliği olabilir dediler, gayet sağlıklı doğdu, şu an ilkokulda dersleri de çok iyi :)
Masal10 Nolur dua edin..kimin duası kabul olur bilinmez.. çarşamba gelene kadar ne yaparım bilmiyorum
Manyakcadl Masal10 benim doktorum son gorusmemde anlatmisti “ bir doktor arkadasim izne cikacakti bana hastasini takip etmemi bebegin kafasinin normalden buyuk oldugunu soyledi. Bende hastayi esiyle beraber cagirdim baktim evet bebeğin kafasi buyuktu, ama babasinin da kafasi buyuktu” 🤣🤣 yani gulmustuk biz ırsi de olabilir bebis cok da saglikli dogmus ayrıca
Masal10 Manyakcadl bize de düne kadar ırsi olabilir genetik olabilir filan demişti.. birden 2 hafta daha yani toplamda 4 hafta öne çıkması korkutuyor
[silindi] Masal10 Ben postu daha yeni görüyorum. Bebeğin ultrasonda hafta olarak ileri yahut geri gelmesinde genellikle problem görülmüyor. Ailede başı büyük olan varsa genetik de olabilir durum.