Princessmother Arkadaşlar doktorum biraz sancım oldugunu söyleyip ev işi, yürüyüş vs yasakladı. Bebeğimin suyu da azaldı iki haftadır artış yok. Ama doktor 15 gun sonra gel dedi. Ciddi bir sey olsa herhalde iğne vs verirdi dimi tecrubeli anneler lütfen yazın. nst sonucum 3 gun once cekildi benım karnım hafta başından beri sert ayaktayken ozellıkle. 😣
Mucizesinibekleyen Princessmother benimde bebeğimin suyu az 33.haftada sancılarım oldu serum takıldı durdu. Şuan gününü bekliyorum. Korkmayın dinlenin.
EmiriinAnnesi Princessmother kuzu yaz ayından dolayı doktorum bana her gelenin suyu azalmış terle bile gidermiş o su sadece havuç suyu içmeye çalış çorba et süt yumurta yoğurt yemeye çalış bol bol doktorum bana öyle dedi suyun artar ama havuç suyunu iç durmadan
Princessmother glsahbaydemir bir hafta boyunca günlük 3.5 lt su içip bir bardakta havuç suyu içtim ama bir artış olmadı. Nette de olmıcagını soyleyenlerde var. Sanırım herkeste işe. Yaramıyor
Yildizim Princessmother Kaç haftalıksınız? Sancınız var. Alttaki sancı göstergesi üstteki de bebeğin kalp atışları
Mercimeginannesi-11820 Princessmother ben 35+2 haftalıkken nst çekildi sonucu bu şekildeydi doktor bi gece yatış verdi. Gece boyunca ilaçlar, iğne, serum falan verildi. İsterseniz tanıdığınız bi doktora daha sorun içiniz rahat eder en azından 15 gün boyunca…
Deletedmom411 Princessmother bayağı sancı çıkmış. Bunları hissediyormusunuz ağrı şeklinde? Açıklığa vajinal muayene, rahim ağzına vajinal usg ile bakıldı mı.
Princessmother Yildizim 32+6yım bugun nst 3 gun once cekildi. Ben pek anlamıyorum grafikten. Ama doktorum mu fazla rahat anlamadım. 15 gun sonra gel dedi takip etmesi gerekmez mi acaba 😣
Princessmother ipeginannesi evet benım de araştırdığımda oyle bilgiler cıkmıstı kuru degil suan yetıyor dedi ama 15 gun sonra gel dedi. 15 gun ıcınde sustum biterse nasıl anlarım ki ben 😣
Yildizim Princessmother İsterseniz Başka bir doktora görünün. Haftanız daha erken. Siz hissediyor musunuz sancıları? Genelde böyle erken sancı olunca ciğer geliştirici iğne falan yapıyorlar
ipeginannesi Princessmother bana da azalmış ama normal yeterli bu deyip 10 gün sonraya kontrol yazdı. Yetmeyecek olsa daha erken gel derdi
Princessmother Mucizesinibekleyen işte bana serum iğne vs önermedi sadece iş yasakladı doktora guvenmekten baska çare yok sanırım :)
Princessmother Mercimeginannesi-11820 bulunduğumuz şehirde hastane sıkıntısı varda maalesef mecbur devlet hastanesine de gidip göruneyım en iyisi. Teşekkür ederımm 🙏
Boncuk18 Mercimeginannesi-11820 benimde böyleydi 35+3 haftalıkdı alttan muayene edince kanamam başladı gecesi doğum
Mercimeginannesi-11820 Rica ederim geçmiş olsun, inşallah hiç bir problem yoktur doktor yatış vermediyse, içiniz rahat olsun, Allah’a emanet tüm anneler evlatları🤲🏻😊
Princessmother Yildizim devlet hastanesine randevu alıp gidicem insallah bazen çok hafif hissediyorum kasılma sancı ama kısa süreli anlık yani o da o sancılar mı bılmıyorum
Princessmother EmiriinAnnesi ben de bu ara kendımı çok yordum sanırım terle de atmısımdır dıyodum sağolun ben havuc suyu ve dedıklerınıze de devam edeym ınsallah ıdare ederım 🤲
Princessmother Deletedmom411 gercekten mi doktor hıc endişeli konusmadı… 15 gun sonra gel dedi. Bebek suan makat geliş o yuzden açıklığa bakmamış olabilir sanırım. Ev işleri ve yürüyüşü yasakladı su ıcmeye devam dedı o kadar :(
Deletedmom411 Deletedmom411 ters diye bakmamış o zaman canım dediğin gibi, bir başka Dr görüşü daha alabilirsin haftan erken çünkü ciğer geliştirici yapıyorlar genelde sancı çıkınca ve sancı için ilaç veriyorlar canım
Princessmother Aylinshn ahh keske anlasam da yorum yapsam :) doktorunuz bir sey dedi mi var yok gibi 20den sonrası sanırım sancı kabul edılıyormus ve duzenli artış varsa sancı oluyomus