Sma0305 Hayırlı sabahlar kızlar, 34+4 haftadayım ellerim ayaklarım çok feci kaşınıyor neden olabilir?
SerpilCan Sma0305 bende aynı durumdayım kasınmaktan vücudumun heryeri kabardı doktora fotoğraf gönderdim hemen gel dedi birazdan gidecegım 34+5 teyim
Bahars5 Sma0305 benimde öyle kaşınıyodu doktorum cildiyeye yönlendirdi vücut mantarı çıktı canım sende istersen bi cildiyeye görün.
SerpilCan Sma0305 benim de pazartesiydi randevu da bulamadım ama doktor hemen gel deyınce randevusuz ve erken geldim
SerpilCan Sma0305 canım doktor cildiyeye yonlendırdı gebelerde cıkan bı hastalıkmıs hiç bekletme görün bi karısım vereceklermıs orda ve sakın kaşıma dogumdan bır hafta sonra gecıyormus hepsı ben kasıdığım için bütün döküntüler birleşip tabaka halıne geldi birazdan cildiyeye gecıyorum
Jrhemki Gebelik kolestazından şüpheleniliyor genelde kaşıntı ve ödem durumunda. Ben de 1 ay önce Aynı şikayetlerle gittim doktora tahlil yapıldı temiz çıktı ama ödem ve kaşıntım hala devam ediyor 🥺
Sma0305 SerpilCan ah nasıl kaşımam çok güzel kaşınıyo özellikle geceleri 😊 pazartesi veya salı gidicem dayanabilirsem
SerpilCan Sma0305 kaşındıgında ellerini soguk suyla ıslat kasınan yerlere sür biraz rahatlatıyormus tabi iki elimle tüm vücuduma nasıl yetişecem bilmiyorum 🙈
SerpilCan Sma0305 tahlil yapmıyor zaten gördüğü gibi kadın dogum doktoru da cildiye doktoru da pupp hastalıgıdır dedi hiç geciktirme hemen git krem verdi bi tane de hap verdi ama büyük ihtimal üç gün sonra yine gelecen daha cok yayılacak dediler
SerpilCan Sma0305 kadın dogum doktorumla işbirliği içinde yazdılar ilaçları gebelikte kullanılabilir ilaçlarmış bunlar
SerpilCan Sma0305 doğuma en az bir ay var ve bu böyle devam edecek cıldırtacak düzeyde kasınıyor artık 😔 ben artık beni sezeryan yap erken dogurayım yeter ki bitsin bu dedim ama malesef benım doktorum hiç bir sekilde sezeryan yapmıyor 😔