Merhaba kızlarrr :))) dün sezeryan doğum yaptım 🙈 normalde 22 temmuzda gelecek olan kızım 16 temmuzu tercih etti. Pazartesi anestezi uzmanı kontrol edecekti ve kan tahlili yapacaktı dün dışardaydım ve doktorumu aradım. Geleyimi bugünden diye doktorumda gel dedi. Ultrasona girdim doktorum suyun azalmış ve plesantasında kireçlenmeler var dedi bebeği almamız lazım artık dedi ve ben şokkkk 🙈🙈 bir gün öncesindende abimle annem izmirden geldiler. Dedim bu cadı sizi beklemiş 🙈 neyse saat 3 te yatışım yapıldı 5 te ameliyata aldılar. Korku heyecan hepsi bir aradaydı ☺️ Sonra girdim ameliyata epidural ve spinal kombine oldu benim. Ben arkamı döndüm anestezi uzmanına ve başladım ağlamaya korktum yalnızdım çünkü neler gelecek başıma bilmiyordum ama hiç korktuğum gibi geçmedi ☺️ Belden aşağısı uyuştu ve beni yatırdılar artık mide bulantısı yaşadım ve kustum o rahatlattı biraz 🙈 ve çok uzun sürmeden bir ağlama sesi kızımın sesini duyunca bende başladım ağlamaya yanağıma getirdiler herşeyi unuttum herşeyiiiii hiç korkmayın sondayıda bel uyuştuktan sonra taktılar bugün çıkardılar ilk yürüyüş bira zormuş ama oturarak beklemeyin sancınız artar hemen kalkmaya bakın iki tur attırdılar yatırdılar :) herşey yolunda herkes sağlıkla bebişlerine kavuşsunn inşallah :)) 🙏🏽🙏🏽🧿🧿 bu arada yanınıza depend kilot alın lohusa kilodunu en son hastane çıkışı giyersiniz çünkü çok kanamanız olacak depend iyi tutuyor çok uzun oldu kusura bakmayın hakkını helal edin 🐣🙏🏽🤗🤗🤗