Tgcks rose90 bende böyle bir post açmıştım 😁internetten de çok araştırdım dediğin gibi etse niye bukadar ediyor birşey var öı etmese daha büyük sıkıntı benim de kızım olacak inşaallah nasip olursa oda çok hareketli normal yani böyle olması her bebekte aynı olmuyor oğluma hamileyken çoook hastaneye gittim hareket etmiyor diye oğlum da çok böyle hareketli değildi kızımda tam tersi şuan 😂
Mink rose90 normal canım normal hiç durmuyor bizimki bende endişe ettim de normalmiş😂 28+4 gce gündüz aynı içimde savaş var bütün organlarımı ele geçirmiş durumda 😂😂
Tatlisannedilekk rose90 hareketli bebek iyidir cnm maşallah, 28+4üm benim oğlumda hep kıpır kıpır nazar değmesin😊🧿
Dilara9 Canim bence normal benim kizimda cok aktiv hareketli bilmiyom anormallik bi durum görmüyorum 🤷🏻♀️
rose90 Ehnr 23+3 yani maşallah diyeyim de işte annelik böyle çok hareketli olunca niye acava diyorsun etmezse korkudan ölüyorsun 🤦🏻♀️
Ehnr rose90 o haftalarda benimki hiç durmuyordu seninki gibi erkek bebeğe hamileyim doktorum falanda dedi çok hareketli maşallah diye ama şu haftalarda o kadar sakin ki , ben ona ninniler söylüyorum konuşuyorum masal okuyorum sakinlesiyor ama yinede hareketli
rose90 Sağolun kızları için rahatladi Ehnr hayır canım aksine çok rahat ve huzurlu geçiriyorum hamilelik dönemimi çok şükür Acaba bu hareketli bebişler doğunca nasıl olacak 😅