Serena irva evet kurtce almanca ingilizce fransizca dillerinde ayri ayri anlami olan bi isim o ozelligide hosuma gidiyor aslinda evrensel ismin tek bi kokeni yok 😊
irva Serena Evet sonra araştırdım bende.Bakalım o onu istedi.Biraz daha düşün hemen karar verme dedim.Ama büyük ihtimal o olacak en son.😃
Serena irva hahaha basta bende bakalim bu isimde bi kenarda dursun dedim sonra baska isim bulamadik genelde insanlar uc bes isim arasinda kalir bizde oyle bi durum olmadi ve robin kaldi ismi 😂
irva Serena Bizde de aynı şuan başka yok isim robin var sadece bekliyorum bakalım başka isim sunacak mı herif 😅
annecikk_ MiracAlpinveUmutunAnnesi bende mirac istiyorum esim daha dusunmedi isim ama ben onun yaninda miracc miracc diye seviyorum bugun ise giderkende miraca selam verde git babasi dedim 😂😂 uff artik karar vermesini bekliyorum ilan etmek icin🤦🏻♀️💙
MiracAlpinveUmutunAnnesi annecikk_ evet ya Bende iki isme de bayılarak koydum bende baştan beri Miraç Han yada Miraç Alp diyoduk oglum dogdu eve geldik kimlik cikarmaya giderken karar verdik 😂
Serena spaceship kendi kokenim Kürt oldugu icin bana yabanci degil aslinda ondan dedim avrupayi havasi var 😊
fitmommy Esraczmc Erkek olursa Çağan koyacağız Allah’ın izniyle Tolunay da aklımın bir köşesinde. Türk kökenli olmasını istiyorum ☺️