Heyecanlarim Sydtrn 😔allah sabir versin... kelimelerin fayda etmediği bir an umarım zaman yardımcınız olur 🙏
mervec Sydtrn basın sağolsun kuzum allah sabır versin allah sevdiği kulunu erken alırmış onlara bol bol dua et kuzum allah rahmet eylesin
Sinemelik Başın sağ olsun Rabbim sana büyük sabır versin acın derin Allah sana ve bebeğine uzun ömür versin..ne denir ki 😢
kbrtncr Başın sağ olsun 😪 mekanları cennet olsun inşallah , çok zor bir durum Allah yardımcın olsun bebeğini sağsalim kucağına al inşallah onunla acılarını hafifletirsin inşallah 🙏🏻
ErsiNuray Sydtrn Başın saolsn canm Alla sabir versin. İcin yanar biz ne desekde ama bebegin icin sabrli ol o herseyi hissedyor kuzum. Zor bi durum Allahim bol sabir versin sana mekanlari cennet olsn
Sydtrn ErsiNuray amin inşallah Allah razı olsun dayanmaya çalışıyorum ama cok zormus ya hiç yasamamistim 😥
ErsiNuray Sydtrn aramzda iki hafta varmis senle kuzum dikkat et kendine bebisine bnde babannemi kaybettim 1 ay once gidemedm uzak oldu icin cok aci zor geldi ama bebislermz için sabredeceiz. Senn icin daha zor ama aklna geldi anda kendjni mutlu edecek seyler yap bebegni düşün onu sev onn her tekmesnde daha candan sarl ona