Filiz56 Kızlar merhaba 33 haftalık hamileyimde iki gündür bebeğimin tekmeleri aşırı derecede can yakmaya başladı tekmeleri çok aşağıda hissetmemde cabası geceleri uyuyamaz oldum hareketlerinden inleyerek kalkıyorum artık varmı benim gibi olan normalmi bu
Betleymn Filiz56 aynısını bende yaşadım o haftalarda ve sonrasında çocuğum makat geliş olarak kaldı sizinde öyle sanırım o yüzden aşağıda hissediyosunuz tekmeleri ve ayaklarıda kasıkda olduğu için can yakıyor bol bol yürüyüş yapın ve sırt üstü yatın dönmesi için☺️
Filiz56 Sermhiante ben inliyorum desem yeridir özellikle geceleri ne sağa ne sola yatabiliyorum batıyo çünkü
elifhd Filiz56 banada oluyo bazen uykumdan uyandırıyo aniden bağırıyorum bazen artık nereye denk getiriyosa tekmeyi😅
dfnomr Filiz56 benim yaramaz da oyleydi karnimin agrisina dayanamazdm uyumaya calisirdim cok hareketliydi doğdu bacaklar eller hic durmuyor hareketli bebisin olcak annesi birazcik cekeceksin acisini artik :)
nil_sugra Filiz56 benimkide yan uzandığım zaman sanki karnımın uzandığım yere gelen kısmına basıp ayağa kalkıyor gibi oluyor. Bazen de süperman gibi bir kolunu karnımdan dışarı çıkaracak gibi yapıyor. İrkiliyorum böyle yapınca. 28+5 olduk hamdolsun. Ama uyanık zamanında adeta bir çılgın gibi 😂😂