Hazal2020 Bu gece 28 haftalık oldum 30′a az kaldi sikayetiniz varmı nasil geciyor hamilelik kizlar benim hafif kasik agrim birde bebek assagida oluyor gunduzleri biri elinle idrar torbama bastırıyor gibi 🙈🙈
Tatlisannedilekk Hazal2020 28+4üm yavaştan ağırlaşmaya başlıyorum. Sırt bel ağrısı mahvediyor beni, kasık ağrılarım sancılarım oluyor, çabucak yoruluyorum artık, halsizlik var üzerimde ve uyuyamıyorum
DilanDag Hazal2020 29+1 olduk bugün bel ve karın ağrım çok oluyor beş dk aynı pozisyonda da duramıyorum sürekli şekil değiştirmem gerekiyor 🤷
Glshhrn Hazal2020 haftamız aynı lavabodan çıkınca bile idrar torbama baskı yapıyor birden yürümem zorlaşıyor bir yere gidip geleyim bir bakıyorum idrar kaçırmısım
Hazal2020 Tatlisannedilekk 2 gundur bende uyuyamıyorum ve sabahlari sanki biri beni durtmus gibi sabahin köründe uyuyanip uyuyamiyorum 🙄🙄
Hashasim2020 Ben 26 haftayım ama genelde bebek 2 hafta önden gidiyor hafif hafif kasık ağrılarım başladı 1-2 gündür öyle çok şiddetli değil ama ara ara hissettiriyor 🤤 onun haricinde yorulursam bel/kalça ağrım da oluyor 🌝
Kbrlks Glshhrn bende bunları ikiz de yaşadığım için çok mu erken diyordum ama normal o zaman aynı şikayetler bende de var baskıyı hissetmemek mümkün değil bol bol yatın. Ben yatmadım 2 gün hastanede yattım sancım çıktı erkenden genel istediler miniklerim ama şimdi iyiyiz
Hazal2020 Glshhrn aynisi bende var idrar kacirma değilde genitalde tuhaf bir sızida degil baska birsey hissedyrm daha yeni wcden cikiyorum yuruyeyim 5 dk sanki wcye gitmemisim gibi 😂😂😂
Hazal2020 Kbrlks Aslinda daha erken diye dusunme sebebimiz 40 haftaya hesaben oldugu icin mesela benden onde giden arkadasim var 36 ya kadar dikkat et demis doktoru 36 dan sonra ne zaman gelirse veyatta sezeryansa 3738,39 da aliyorlar