Herkesin başladığı o mükemmel sözle başlıyorum veeee bende doğurdum neyse gelelim meseleye 39+5 kontrele doktoruma gittim baktıgında bebeğimin suyu azdı . Sıvısı azalmış ya bugun yatış yapalım suniyle başlatalım dogumu dedi ya çarşamba gel başlayalım dedi ama seni en fazla çarşambaya kadar bırakabilirim dedi bende bu arada açılmam sadece 1 cm bende dedimki Çarşamba olsun hem hareketler halinde olurum hemde birazda acılması için birşeyler yaparım Çarşambaya kadar hep 2şer 2şer Merdiven cıktım duşa girdim sıcak neyse Çarşamba günü geldi cattı sabah 9da yatış yapıldı ve suniye başlandı başlanmadan önce 2 cm açılma vardı neyse takıldı ilk başlarda Relax sıkıntı yok sancı geliyor ama öyle kötü değil . Artık böyle sancılar çok fazlalaşmaya başladı saat 11 ve açılma sadece 4 cm ama dayanamıyorum 10 cm olması gerekiyormuş hastaneye bağırıyorum eşime defolllll hastaneden diyorum konuşuyor sus diyorum ya konuşma diyorum nasıl bagrıyorum ama siz benim gibi olmayın benim canım birazda tatlı 😁 yeter dedim benim sezeryana alın azcık dedim Allah’a inancınız varsa beni alın dedim sezeryana doktor bana anlatıyor onada yalan konuşuyorsun diyorum bu sancılar dinmicek diyorum 😂 neyse eşimden imza aldılar sezeryana aldılar sancılarım dinince oh dünya varmış dedim 🤩 Karnımda cekişmeleri hissettim sadece onun dışında başka birşey hissetmedim sonra bir ağlama sesi allahım bu benimmi dedim sen benimmisin küçüğüm dedim başladım ağlamaya sonra temizlerdiler hazırladılar odaya çıktık kızımın kilosu 3300 boyu 49 kızıma baktığımda aslında seni normalde doğurabilirmişim dedim ama hayırlısıyı böyleymiş sormak istediğiniz olursa cevaplarım rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin insallah 😌