bebegimmm16 Hamile değilim, pko var dedi doktor progrstan verdi gündüz 1 gece 2 alıyorum. İçtikten iki saat sonra rüyada gibi oluyorum semeleşiyorum yazıları zar zor okuyorum ayakta uyuyorum sanki böyle etki gören varmı ya
Epifenomen bebegimmm16 ağızdan kullanımında bu yan etkiler çok yaygın oluyor. Eğer ağız kullanıyorsanız vajinal deneyin doktora danışıp. O zaman yan etkiler daha az oluyor
Selin17 bebegimmm16 bende ilk 3 ay kullandım canım ayyy maalesef öyle ya. Ben deprem oluyor sanıyordum oyüzden gece yatmadan önce kullanıyordum
Ruyaaa bebegimmm16 agizdan kullandigimda bas donmesi mide bulantisi yapiyor banada, etki edince doktorum vajinal al demisti, sknti kalmamisti
Gtr Bugün duşta 3 defa yer ayağımdan kaydı sanki başım döndü gözüm karardı aşırı yan etki oluyor bende kullanmasam diyorum artık hafif ağrım olduğu için vermişti doktor ben ağızdan almak zorundayım günde 3 defa yatma gibi bir durumum olmadığı için bebeğim çok küçük çünkü oturamıyorum bile doktorum ağızdan alındığında yan etkileri çok olur yapabilirsen vajinal yolla yap onda olmaz demişti öyle bir şansın varsa hiç içme yani vajinal kullan